Assembly Summer 2018 alkaa huomenna – neljän joukkueen turnaus Suomenmestaruudesta!

Huomenna SuperJymyn joukkue siirtyy kohti Helsinkiä ja aloittaa urakkansa turnauksessa, joka ratkaisee vuoden 2018 Suomenmestarin. Turnaus pelataan Messukeskuksessa, Assembly Summer 2018- tapahtumassa. Tapahtumaan odotetaan kaiken kaikkiaan yli 8 000 kävijää. Suomen suurimmassa LAN-tapahtumassa tapahtuu paljon, sillä CS:GO:n Suomenmestaruuden lisäksi kisataan mm. Overwatchin ja Tetriksen Suomenmestaruuksista.

Neljä joukkuetta kohtaa toisensa Assembly Summer 2018 tapahtumassa!

Suomenmestaruuden lisäksi turnauksessa on tuntuva palkintopotti, sillä voittaja kuittaa lisäksi 6,500€ palkintoshekin. Koko turnauksen palkintopotti on 10 000 euroa. Turnauksessa SuperJymyn lisäksi on HAVU, ENCE sekä Nyyrikki Esports. Turnauksen Jymy aloittaa torstaina kello 18:15 ennakkosuosikkia, ENCE:ä vastaan. ENCE ei kuitenkaan SuperJymyn nuorta lupausta Jamppia pelota:

– Ollaan pelattu viime aikoina hyvin vaihtelevasti, ollaan voitettu kovia joukkueita, mutta kontattu huonompia joukkueita vastaan. Kuitenkin tiedetään, että pystytään pelaamaan todella kovalla tasolla ja se antaa itseluottamusta turnaukseen. ENCE kaatuu kun ei kunnioiteta vastustajaa eikä anneta heille tilaa pelata omaa peliään. Finaali on selvästi tavoite turnaukseen lähtiessä ja siellä sitten ENCE kaatuu viimeistään, kommentoi  Elias ”Jamppi” Olkkonen

 

Joukkueen nuori lupaus Elias ”Jamppi” Olkkonen

Koko turnauksen aikataulu ja lähetyskanavat:
torstai 2.8.
18.15 ENCE  – SuperJymy, Yle Areena
21.30 Havu – Nyyrikki , Yle Areena

perjantai 3.8.
14.45 alemman kaavion välierä, Yle Areena
18.00 ylemmän kaavion ratkaisuottelu, Yle Areena

lauantai 4.8.
14.45 alemman kaavion ratkaisuottelu, Yle Areena
20.45 loppuottelu, Yle TV2 & Yle Areena
23.55 Democompo, Yle TV2 & Yle Areena

Voit myös katsoa turnauksen Twitchistä:
https://www.twitch.tv/ROGTournament

Lisäksi SuperJymy tuottaa koosteen jokaisen päivän tapahtumista omalle YouTube kanavallemme! Näe tulokset, pelaajien aatokset ja mitä kaikkea pelaajat tekevät turnauksessa:
Youtube kanavamme