BONA veikkausvinkit: kolmen suora illalle

Tänään vuorossa pelaajamme Verneri ”BONA” Junkalan veikkausvinkit. Bona otti suurennuslasin alle huomisia pelejä ja poimi sieltä ylös kolme ottelua, joista muodostui hänen mielestään erinomaiset veikkausvinkit!

Heroic – EnVyUs
Heroicin viimeaikoiset otteet pelikentillä ovat noudattaneet nousevaa käyrää, jonka pohjalta voidaankin todeta Heroicin olevan näistä kahdesta tällä hetkellä vakuuttavammin operoiva joukkue. Lisäksi pelissä pelataan pian karttalistoilta poistuvan, mutta Heroicille tutun ja turvallisen Cbblen, niin uskomme Heroicin nappaavan voiton tästä kaksikosta.

Space soldiers – Mousesports
Space on pelannut erittäin hyvin aikasemmin ESL Pro Leaguessa ja johtaakin koko liigaa. Vastaavsati Mouz pelasi juuri Dreamhack Marseillessä pidemmälle kuin Space, joten valmistautuminen tulevaan otteluun on todennäköisesti vastustajaansa heikompi. Space tunnetaan myös kovana online-joukkueena. Toisaalta kysymysmerkkinä SS:n kohdalla on se, onko kyseisessä pelissä heille tarpeeksi panosta?

Fnatic – AGO
Fnatic on näyttänyt vahvalta viime aikoina ja pelasikin vakuuttavasti juuri viime Dreamhackeilla. Ago vastaavasti on pelannut todella alavireisesti ja täten tässä parissa ei ilmaan jää kysymyksiä, kumpi ottelun voittaa.