Huomenna Jymy turnauksessa Oulussa

Perjantaina Raksilan jäähallissa meininki on katossa, kun Jymy avaa turnauksensa kello 12:00. SuperJymy osallistuu Vectoramoilla järjestettäviin elektronisen urheilun Suomen mestaruuskisojen ensimmäiseen osakilpailuun. SuperJymyn lisäksi turnauksessa on mukana ENCE, minttu sekä Conquer gaming. Turnaukseen Jymy lähtee paperilla toiseksi korkeimmaksi rankatuksi heti ENCE:n jälkeen.

– Tiedetään, että ENCEä pidetään ennakkosuosikkina, mutta se vain tarkoittaa heille paineita. Omaan pelityyliin luotetaan ja sillä pystytään kaatamaan ENCE. Pitää vain uskoa itseensä, kommentoi joukkueen nuori lupaus Elias ”Jamppi” Olkkonen.

SuperJymyn kokoonpano on viime turnauksiin nähden erilainen. Joukkueen kapteeni Joonas ”aune” Rantala on henkilökohtaisista syistä ollut poissa joukkueen pelaavasta kokoonpanosta viime päivät ja hänen tilallaan kapteenin viitan on ottanut joukkueen penkillä ollut Tony ”arvid” Niemelä.

-Rantala on ollut iso osa joukkuetta viimeisen vuoden, mutta hyvin ollaan saatu peli rullaamaan hänen poissaolostaan huolimatta. Aune on onneksi pystynyt hoitamaan valmentajan roolia joissain määrin, joten hengessä hän on täysin ollut mukana, kommentoi Tony ”arvid” Niemelä.

Turnaus näytetään kokonaisuudessaan YLE Areenasta. Tarkemman turnauksen aikataulun löydät alapuolelta:
Perjantai 8.6.2018
12:00 SuperJymy vs. minttu.
16:00 ENCE vs. Conquer gaming
20:00 Lower Bracket Elimination Match, bo3

Lauantai 9.6.2018
12:00 Upper Bracket Final, bo3
16:00 Lower Bracket Final, bo3
20:00 Grand Final, bo5

Nyt on aika näyttää, mistä #JymyMAGIC on tehty!