Jymy aloittaa taistelun 70 000 dollarin NoxFire turnauksessa!

Joukkueemme on kutsuttu suoraan NoxFire Liigan toiselle kaudelle, joka alkaa osaltamme jo tänään. Mukana on meidän lisäksemme 15 joukkuetta ympäri Eurooppaa, nimekkäimpinä 3DMAX, AVANGAR, Windigo sekä Team Kinguin. Kaikki ottelut ovat parasta yhdestä otteluita ja kaikki joukkueet kohtaavat toisensa kerran, runkosarjan lopuksi neljä parasta joukkuetta pääsevät LAN-finaaleihin Bulgariaan!

Tavoitteenamme on päästä LAN-finaaleihin ja sitä myöten taistelemaan koko liigan voitosta ja kyseinen tavoite on realistinen huomioiden viimeaikaiset tuloksemme niin ASUS ROG Winter 2019 -turnauksessa kuin hyvin menneen harjoittelun tuloksena.

“ASUS ROG Winter 2019 turnauksesta jäi käteen paljon positiivista, etenkin otteluista Alternate aTTaXia sekä Enceä vastaan. Joukkueen yhteishenki on hyvällä mallilla ja vahvojen näyttöjen jälkeen lähdemme voittamaan NoxFire Liigaa!” pohtii joukkueen manageri Niklas Pehkonen.

Joukkue pelasi vakuuttavan turnauksen xartE:n johdollo Winter Assemblyillä, kuva: Atte Haapalahti

“Lisämausteen LAN-finaaleihin pääsemiselle antaa sen, että palkintopottina on yhteensä 70 000$ sekä finaalitapahtuma pelataan Bulgarian pääkaupungissa Sofiassa.” Niklas jatkaa.

Ensimmäinen ottelu on GamePub -joukkuetta vastaan tänään kello 20.00 (EET). GamePub-joukkueen kokoonpano koostuu Serbialaisista pelaajista, jotka eivät kuitenkaan ole HLTV.orgin mukaan pelanneet aikaisemmin joukkueena. Jymy lähteekin otteluun selvänä ennakkosuosikkina ja hyvää startti turnaukseen onkin tarjolla!

Lisätietoa itse liigasta löytyy heidän verkkosivuiltaan: https://league.noxfire.net/csgo
sekä tästä illan ottelun HLTV sivulle

Teksti: Timo Pölkki