Jymyllä työntäyteinen viikonloppu – Haussa epävirallinen Suomen mestaruus!

SuperJymy matkaa tänään torstaina kohti Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa järjestettävää LanTrek -tapahtumaa, jossa SuperJymyn näkövinkkelistä on kaksi tärkeätä koitosta. LanTrek -tapahtuma polkaistaan käyntiin Finnish Esports Leaguen (FEL) CS-liigan finaaliottelulla!

FEL-liigan neljännen kauden finaali pelataan tänään kello 21:30 alkaen, mutta lähetys paikan päältä alkaa jo kello 21:00. Finaali on revanssihenkinen, sillä Jymy kohtaa edellisen liigan finaalista tutun HAVU gamingin. Silloin vielä nimeä Vitalis kantanut SuperJymyn joukkue kaatui täpärästi HAVUn käsittelyssä 2-1, mutta tällä kertaa asetelmat ovat erilaiset. Jymyn viimeaikaiset esitykset CS-kentillä ovat omiaan luomaan uskoa finaaliottelua silmällä pitäen. 

– Joukkueessa on hyvä ilmapiiri tällä hetkellä. Ollaan saatu onnistumisia sellaisista paikoista, joista olemme niitä kaivanneet, joten uskon vahvasti siihen, että tänä viikonloppuna Tampereella nähdään Jymyä parhaimmillaan, SuperJymyn manageri Niklas Pehkonen kertoo.


Jymy ja HAVU iskivät yhteen myös FEL:n edellisen CS-liigan finaalissa.

HAVU nousi finaaliin runkosarjan sijalta kolme, kun taas Jymy nipisti runkosarjan voiton itselleen. Illan finaalin palkintopotti on 10 000 €, josta voittaja kuittaa itselleen 7 000 €. SuperJymyn kapteeni Joonas ”Aune” Rantala odottaa tulevaa viikonloppua vesi kielellä. 

– Meillä on ollut pitkään tasaisia vääntöjä HAVUn kanssa, eikä tämä ilta tuo siihen muutosta. Me ollaan valmiita ottamaan revanssi viime syksyn finaalista.

FEL-liigan Finaalin voit katsoa tästä tai Elisa Viihteen Sport 1 kanavalta.

Viikonloppu jatkuu LanTrek -tapahtuman CS-turnauksella!

CounterStrike-herkku ei lopu torstai-iltaan, vaan Jymy jatkaa pelejään heti perjantaina. LanTrek -tapahtuman CS-turnaus on siis alusta loppuun LAN -tapahtuma, jossa Jymy pelaa lohkossa B ja aloittaa koitoksensa kello 18:00 alkaen FC Lahti Menancea vastaan.

– Meillä on nyt viikonloppuna mahdollisuus pelata paikan päällä suomalaisten CS-joukkueiden kanssa kilpaa, niin mikäpä sen parempaa, Rantala tuumaa.

– LAN -tapahtumat ovat kuitenkin eSportin suola.


Kun Jymy viimeksi esiintyi Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa, operoi joukkue nimellä Vitalis, mutta kostyymi oli tuolloin jo vaihtunut Jymyyn.

Jymyn lisäksi turnauksessa mukana olevat joukkueet ovat HAVU, LGR, PUR$I$EURA, NYYRIKKI Esports ja Crystal Bears. Turnauksessa on jaossa yhteensä 6 000 € palkintopotti. Jymy ja HAVU kantavat ennakkosuosikin viittaa myös tässä turnauksessa.

LanTrek -turnauksen näet viikonloppuna tapahtuman Twitch-kanavalta!

 

Seuraa SuperJymyn somea, niin et tule missaamaan hetkeäkään intensiiviseltä viikonlopulta.

SuperJymyn Facebook-sivun löydät täältä!

SuperJymyn Instagram-tilin löydät täältä!

SuperJymyn Twitter-tilin löydät täältä!