Jymypaukku kokoonpanoon ennen GameExpoja

SuperJymyn kokoonpano muokkautuu loppuvuodeksi, kun pelaajarintamalla nähdään kaksi pelaajamuutosta. Superjymy on purkanut sopimukset Jymyssä alusta lähtien pelanneen Verneri ”BONA” Junkalan kanssa, sekä lyhyen visiitin Jymyssä tehneen Samuli ”Twixie” Herralan kanssa.

–Olen todella kiitollinen, että sain työskennellä BONA:n kanssa reilun vuoden! Nuori mies kehittyi todella paljon vuoden aikana niin pelaajana kuin ihmisenä, ja oli yksi eniten töitä tehnyt pelaaja, johon olen törmännyt. Arvostus pelaajaa kohtaan on todella suuri ja olikin vaikea päätös luopua Verneristä, joukkueen manageri Niklas Pehkonen kommentoi.

–Toivon todella, että BONA pystyy löytämään seuraavan stepin urallaan ja pääsisi nousemaan sille tasolle minkä ansaitsee, Pehkonen jatkaa.

–Jymyssä oli kiva pelata, sillä organisaatio antoi hyvän tuen ja mahdollisuuden kehittyä uralla seuraavalle tasolle. Harmittavaa, että tiet eroavat, mutta toivon joukkueelle ja organisaatiolle kaikkea parasta, Junkala taustoittaa.

Vasta 16-vuotiaan Samuli ”Twixie” Herralan sopimus jäi loppujen lopuksi vain reilun kuukauden mittaiseksi. Kokoonpano ei saanut asioita rullaamaa, sillä tavalla kun odotettiin, jolloin henkilökemiat pakottivat Jymyn reagoimaan tilanteeseen.

SuperJymyyn kaksi todella kokenutta suomalaispelaajaa

KHRN (edessä) & xartE edustivat GrailQuesteilla minttua. Kuva: Janne Maljanen

26-vuotias Mikko ”xartE” Välimaa ja 28-vuotias Jesse ”KHRN” Grandell ovat solmineet loppuvuoden mittaiset tryout-sopimukset SuperJymyn kanssa. Molempien pelaajien kokemus maailmalta on vakuuttava, sillä he ovat pelanneet niin Majoreilla kuin muissa suurissa kansainvälisissä turnauksissa. Uransa aikana pelaajat ovat kerenneet edustaa niin 3DMaxia kuin myös ENCEä.

–Olen todella onnellinen, että pystyttiin saamaan kokoonpanoon kaksi todella arvostettua suomalaista pelaajaa. Uskon, että olemme oppineet virheistä ja tämä on loistava yhtälö kokemusta ja nuoruutta, Pehkonen iloitsee.

–Hienoa päästä SuperJymyn kanssa rakentamaan suomalaista CS-sceneä. Jymyssä oli valmiiksi jo todella kovia lupauksia ja uskon, että pystymme kokemuksellamme ja omalla osaamisellamme nostamaan SuperJymyn maailmanlistalla eteenpäin, Mikko ”xartE” Välimaa kommentoi.

Ensimmäisessä LAN-tapahtumassa kokoonpano on jo nyt viikonloppuna, kun joukkue matkustaa Helsinkiin GameExpoille, jossa pelataan 20 000€ CSGO-turnaus. Muita joukkueita turnauksessa on ENCE, Skitlite sekä HAVU. Avauspelissä Jymy kohtaa HAVU Gamingin.

#JymyMAGIC

 

Artikkelikuva: Atte Haapalahti

Sisältökuva: Janne Maljanen