Managerin betsilappu keskiviikon ratoksi

Tänään ECS pelien jatkuessa managerin lapulle löytyi muutama kohde, katso alta mitä ja miksi!

Mousesports

Mousesportsia vastaan asettuu tänään G2 sekä Gambit. G2:n taustalla on viime aikoina ollut paljon puhetta mahdollisista pelaajamuutoksista, jonka myötä myös pelitulokset ovat heitelleet. Toki, nettipeleissä joukkue on ottanut kovia päänahkoja, mutta esimerkiksi Sydneyssä vyölle tarttui pelkästään voittoja nimettömistä joukkueista.

Vastaavasti Gambit tunnetaan erittäin huonona online-joukkueena. Mousesports on hyvin lähellä jatkoon menemistä, kun taas vastaavasti Gambit on aivan liigan häntäpäätä. Voidaankin jossitella onko Gambitilla tarpeeksi motivaatiota vielä yrittää, kun vastaavasti Mousesportsille pisteet ovat elintärkeät jatkon kannalta.

Päivän villikortti!

LDLC – Property

Thunderpick Invitational #2 -turnauksessa, jossa myös SuperJymy on mukana, on tänään erittäin mielenkiintoinen matsi. LDLC on kohdannut paljon pelaajamuutoksia ja tuloksena ollut muun muassa putoaminen ESL Pro Leaguesta. Vaikka joukkue pelasikin hyvin kovia joukkueita vastaan, niin vähäiset treenitunnit, motivaatio ja yhteen pelaaminen näkyivät varmasti peli-ilmeessä ja otteissa. Propertyllä taas vastaavasti ei ole mitään hävittävää ja nyt puhutaan BO1:stä (paras yhdestä kartasta). Property voi olla hyvä haku tälle päivälle.