Matka käy Kööpenhaminaan − Tavoitteena lopputurnaus!

SuperJymy lentää huomenna keskiviikkona sinisin siivin juuttien maalle Tanskaan. Kööpenhaminassa joukkuetta odottaa massiivinen kansainvälinen esports-turnaus, Copenhagen Games. Turnauksen potissa on huimat sata tuhatta dollaria, mutta ensiksi on selvitettävä tie lopulliseen turnaukseen.

Copenhagen Games on siitä omanlaatuinen turnaus, että normaalimmasta käytännöstä poiketen, karsinnat järjestetään paikan päällä, kisakylässä. Yleensä turnauksiin selviydytään online-karsintojen kautta, mutta tällä kertaa joukkueet suuntaavat Kööpenhaminaan karsimaan tiensä lopulliseen turnaukseen.

− Neljä joukkuetta tulee kutsun kautta ja loput karsii paikan päällä. Saadaan tehdä pitkä päivätyö, mutta kyllä meillä silti on erinomaiset mahdollisuudet rynniä karsintojen läpi turnaukseen, SuperJymyn manageri Niklas Pehkonen analysoi.


SuperJymy LAN-tapahtumassa Tampereella. (Kuva: Lauri Ellilä).

Karsinnat alkavat torstaina ja pelejä riittää koko pitkän päivän.

− Valmistautuminen on kaiken a ja o. Pelit alkavat aikaisin aamulla ja niitä on useita pitkin päivää, joten focuksen täytyy pysyä tiukasti pelissä. Tässä, jos missä, mitataan todella henkisiä ominaisuuksia.

− Alkaapa karsinnat sitten voitolla tai tappiolla, niin välittömästi pitää pystyä reagoimaan ja nollaamaan tilanne, sillä uusi peli odottaa jo nurkan takana, Pehkonen jatkaa.

SuperJymyn kokoonpano kokee pienimuotoisia muutoksia, joista kuullaan lisää keskiviikkona!

− Meillä on uusi kaveri, joka lähtee mukaan try-out -sopimuksella. Keskiviikkona paljastetaan kuka täydentää viisikon ja sonnustautuu violettioranssiin kostyymiin, Pehkonen valottaa.

Karsintavaiheessa SuperJymyn pelejä ei tulla näkemään striimien kautta, mutta tilannetta voi seurata ajankohtaisesti meidän sosiaalisen median kanavista, jonne tuodaan pelitulosten lisäksi myös aimo annos tunnelmapaloja sekä fiiliksiä Kööpenhaminan reissulta. Linkit SuperJymyn sosiaalisen median kanaviin alla!

Neljä lopputurnaukseen kutsulla saapuvaa joukkuetta ovat lueteltuna alla. Karsintojen kautta mukaan selviää vielä neljä muuta joukkuetta.

NORTH
QUANTUM BELLATOR FIRE
HEROIC
TEAM KINGUIN

Nappaa tästä seurantaan SuperJymyn some-kanavat:

SuperJymy Facebookissa
SuperJymy Twitterissä
SuperJymy Instagramissa
SuperJymy YouTubessa

Copenhagen Games -turnauksen nettisivut!