Pelaajarintamalla muutoksia – tervetuloa kokoonpanoon Twixie!

SuperJymyn CS:GO -joukkue on tehnyt suuren pelaajamuutoksen. Joukkueessa vuoden pelannut Lasse ”ZOREE” Uronen on myyty HAVU Gamingille ja kokoonpanoon on nostettu Nyyrikissäkin pelannut Samuli ”Twixie” Herrala.

– Tanskan CBE-turnauksen jälkeen ZOREElle tarjoutui paikka HAVU Gamingissa, ja samaan aikaan joukkueen sisällä kaivattiin muutosta. Tästä syystä päädyimme ratkaisuun, että myimme ZOREEN HAVU Gamingille ja rupesimme miettimään korvaajaa pelaajaa, SuperJymyn Manageri Niklas Pehkonen taustoittaa.

Twixie on ollut SuperJymyn kiikarissa jo jonkun aikaa. 16-vuotias Samuli ”Twixie” Herrala on herättänyt kiinnostusta myös muissa joukkueissa. Twixie on pelannut aikaisemmin Nyyrikissä sekä Conquer Gamingissä. Nuoresta iästä huolimatta Samuli on todella vahva rifle-pelaaja.

– Tiedettiin, että tämä 16-vuotias lupaus on valmis ottamaan seuraavan askeleen. Vakuuttavat peliotteet esimerkiksi eSM-kisoissa todisti sen, että kaveri on valmis pelaamaan kovienkien paineiden alla, Pehkonen jatkaa.

Samuli ”Twixie” Herrala on itse innoissaan tästä mahdollisuudesta.

– Huikea mahdollisuus päästä pelaamaan SuperJymyn kaltaiseen huippu-joukkueeseen. Kaverit tuossa sanoivatkin, että oli vain ajan kysymys, milloin tarjoutuu mahdollisuus näyttää taitoni vielä kovemmassa joukkueessa, Twixie virnistää.

Uuden kokoonpanon ensinäytös nähdään tänään kello 18:00 Suomen aikaa, kun SuperJymy kohtaa Thunderpick INVITATIONAL #3 turnauksessa virolaisen WASDin.

Pelin näet täältä! 

#JYMYMAGIC