SuperJymy kolmannen kerran FEL-liigan finaaliin Tampereelle!

SuperJymy nappasi jo kolmannen kerran paikan peräjälkeen Finnish Esports Leaguen finaaliin. Ensimmäisellä kerralla Jymy kuitenkin edusti vielä VITALIS nimeä, mutta pelaajat olivat jo somistautuneet komeasti violetti-oransseihin. Haastattelussa silloin kysyttiin, mistä moinen kostyymi, mutta pelaajat vastavasivat: ”olevansa vain kovia faneja”.

Nyt tilanne on toinen, sillä Jymyn taival elektronisilla kentillä lähestyy yhden vuoden ikää. Kolmas finaali on Jymylle jälleen merkittävä etappi, sillä kaksi aikaisempaa on päätynyt hopeisiin tunnelmiin. Rutiinitaso joukkueen pelissä kuitenkin näkyy hyvin, sillä kukaan ei ole vielä pystynyt semi-finaaleissa kaatamaan violetteoransseja. Vastus finaaliin selviää tänään kello 19:00 Kalajarnojen ja Havun välisessä ottelussa.

FEL kolmannen kauden finaaliottelu, HAVU vs. VITALIS

Millä asenteella joukkue lähtee finaaliin?

Joukkueen kolmelle pelaajalle finaali on ensimmäinen laatuaan, mutta BONAlle kyseessä on itseasiassa jo neljäs FEL-finaali.

– Huikea taas lähteä haastamaan FEL-finaaliin ja taistelemaan pokaalista. Näiden finaalien ja turnauksien takia tätä peliä pelataan, se on uskomaton tunne päästä taas yleisön eteen näyttämään taitojaan. Neljäs kerta toden sanoo, eikös ne niin mene, Verneri ”BONA” Junkala naurahtaa.

Vastaavasti ensikertalaista, Samuli ”Twixie” Herralaa ei finaali kuitenkaan jännitä.

– Vaikka onkin uusi kokemus, niin täysin rentoutuneena lähden valmistautumaan otteluun. Hyvä fiilis olla finaalissa, nimittäin se onkin urani ensimmäinen, Samuli Herrala tunnelmoi.

Finnish Esports Leaguen -finaali pelataan 4. lokakuuta kello 12:00 ALSO Expo 2018 tapahtumassa Tampereella.

Finaali on nähtävissä FEL:n virallisella twitch.tv kanavalla

Jymyn sisällöntuotanto tiimi on paikalla tuottamassa timanttista materiaalia.