SuperJymy on nyt #SuperFocusED

ED Energiajuomista SuperJymyn kumppani elektronisen urheilun kentille. Yhteistyökumppanuuden myötä ED pääsee kasvattamaan profiiliaan entistä enemmän elektronisen urheilun kentällä, niin Suomessa kuin myös ulkomailla. ED:n uusi Gamer Light tulee varmasti näkymään joukkueen mukana turnausmatkoilla.

-Haluamme olla kasvattamassa elektronista urheilua Suomessa ja näemme esportsia harrastavat ja sitä seuraavat meille tärkeänä kohderyhmänä. SuperJymyllä on keskittyminen kunnossa ja menestystä on tullut. Uskomme, että yhteistyö tulee olemaan hedelmällinen ja tukee vahvasti meidän molempien tavoitteita, kommentoi ED energiajuoman tuotepäällikkö Joonas Eriksson.

SuperJymyssä uskotaan, että kun kaksi nuorekasta brändiä lyö päät yhteen, päästään luomaan molempia hyödyttävä yhteistyöpaketti.

– Huikea päästä työskentelemään vahvan brändin kanssa, joka on ollut pitkään mukana suomalaisessa esports-scenessä. Uskon, että tästä on molemmille paljon hyötyä ja tämä yhteistyökumppanuus tulee nostamaan Jymyn toimintaa entisestään, SuperJymyn Manageri Niklas Pehkonen kommentoi.

Pehkosen mukaan SuperJymyn markkinointi- ja viestintäosaaminen ovat valtakunnan kärkeä, jota kansallisella tasolla benchmarkataan yli lajirajojen.

– Silti uskon, että me tulemme myös oppimaan tästä kumppanuudesta paljon, Pehkonen jatkaa.

ED on ollut tuttu näky myös aikaisemmin joukkueen mukana

Mikä on ED?
ED energy drink tuli markkinoille vuonna 2003, löytäen heti paikkansa suomalaisten suosimana merkkinä. EDin energiajuomat pitävät sisällään juuri oikean määrän vitamiineja, sekä piristävää kofeiinia ja guaranaa.
Lue lisää: http://edenergydrink.fi/

#JymyMAGIC #EDStayFocusED #SuperFocusED