SuperJymyn ESEA MDL liigakausi starttaa tänään!

ESEA MDL season 28 pyörähtää SuperJymyn osalta käyntiin tänään. Liigan joukkuelista on tällä kaudella jopa poikkeuksellisen kova! 27 joukkueen joukosta löytyy mm. Major voittaja sekä useita Majoreissa pelanneita joukkueita. Mielenkiintoisen tulevasta liigakaudesta tekee se, että Jymy lähtee haastamaan uudistetulla kokoonpanolla ja kovalla itseluottamuksella. Jymyllä löytyy takataskusta kaksikin playoff-paikkaa ja playoffit ovat ehdottomasti tavoitteena myös tulevalla kaudella. Palkintopotti tällä kaudella on yhteensä 37 000$.

–Erittäin tärkeä näytönpaikka meille, että pelaajavaihdoksien jälkeen olemme pystyneet säilyttämään oman tasomme ja jopa parantamaan. Helppoja otteluita ei tällä liigakaudella ole tarjolla, vaan kaikkiin pitää antaa 110%, SuperJymyn manageri Niklas Pehkonen kommentoi.

Liigakaudella nähdään viime kaudesta poiketen myös toinen suomalainen joukkue, minttu. Muut joukkueet tulevat ympäri Eurooppaa ja mielenkiintoisia kokoonpanoja on paljon.

–Joukkuelistaa katsoessa tulee kova kausi. Kovalla itseluottamuksella lähdetään ja on tämä aivan uskomaton näytönpaikka myös henkilökohtaisella tasolla, SuperJymyn Tuomas ”SADDYX” Louhimaa pohtii.

 

Tänään vastaan liigakauden avauksessa vastaan asettuu turkkilainen Royal Bandits. Viime kohtaaminen päättyi 2-0 Jymylle ja Jymy lähteekin otteluun ennakkosuosikkina.

 

Kaikki ESEA MDL liigajoukkueet:

Ruotsi Team Singularity

Puola Team Kinguin

Ruotsi Japaleno

Ranska Asterion

Saksa -to be determined-

Tanska Team Fragsters

Saksa SproutGG

Suomi SuperJymy

Iso-Britannia Boys In Blue  

Serbia Valiance and Co

Iso-Britannia Epsilon

Ruotsi PAPERPLANES

Saksa ALTERNATE aTTaX

Puola Virtus pro

Venäjä Team Spirit

Ranska NOBO 

Iso-Britannia Vexed Gaming

Espanja MovistarRiders

Puola PACT EMP

Ruotsi GODSENT

Saksa Euronics Gaming EU

Iso-Britannia WindandRaingg

Kazakstan Gambit

Tanska Tricked Esport

Suomi minttu

Turkki Royal Bandits

Puola PRIDE_