Tarina

SuperJymyn saavutukset pesäpallossa:

  • 18 SM-kultaa
  • 6 SM-hopeaa
  • 3 SM-pronssia
  • Maratontaulukon ykkönen
  • Viimeisen 27 vuoden aikana 24 mitallia

Miksi elektroniseen urheiluun?

Näimme kasvavassa esportsissa mahdollisuuden laajentaa SuperJymyn toimintaa uudenlaiseen ympäristöön. Omalla ammattitaidollamme voimme rakentaa globaalisti merkittävän elektronisen urheilun brändin! Lisäksi halusimme olla tukena Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian esports-urheilijapolun rakentamisessa sekä myös KAMK:n esports Business koulutuksessa.

Ensimmäinen vuosi takana

SuperJymyn taival elektronisessa urheilussa alkoi kun SuperJymy hankki VITALIS-nimeä kantaneen suomalaisen joukkueen. Joukkueen alkuperäisiä pelaajia olivat Tony ”Arvid” Niemelä, Verneri ”BONA” Junkala, Lasse ”ZOREE” Uronen, Jani ”Aerial” Jussila sekä Joonas ”aune” Rantala. Nykypäivänä vain Tony Niemelä pukee ylpeänä päälleen SuperJymyn violetti-oranssin peliasun.

Jymyn kokoonpanossamme esiintyy nykyisin nuoria lupauksia ja pitkän uran tehneitä legendoja. Elias ”Jamppi” Olkkonen sekä Tuomas ”SADDYX” Louhimaa ovat molemmat 17-vuotiaita lahjakkuuksia, jotka ovat pystyneet SuperJymyn paidassa näyttämään miksi kuuluvat Suomen huipulle. Meille Jymyssä oli tärkeätä, että pystyimme antamaan heille mahdollisuuden näyttää taitonsa isoissa peleissä ja olemme erittäin ylpeitä molemmista pelaajista! Kokemusta kokoonpanoon tuo pitkän uran tehneet Mikko ”xartE” Välimaa sekä Jesse ”KHRN” Grandell, jotka ovat pelaneet niin Majoreilla kuin monissa muissakin turnauksissa ympärimaailmaa.