Tony ”arvid” Niemelän vinkit keskiviikolle!

Tony ”arvid” Niemelä tutkaili tämän illan pelit ja kymmenistä veikkauskohteista mukaan tarttui lapulle kolme kohdetta:

Kinguin – Tempo Strom
Viime kohtaaminen samassa turnauksessa päättyi 2-0 voittoon puolalaiselle Kinguinille. Kuitenkin peliä tarkemmin katsoessa voidaan huomata, että Tempo ei pystynyt pelaamaan omaa peliään ja Kinguinin pelaaja ”Rallen” oli liekeissä koko ottelusarjan. Tempolta löytyy kuitenkin potentiaalia viedä tämä peli jopa 2-0. Paperilla pidempään yhdessä pelannut Kinguin saa edun, jos peli menee kolmanteen karttaan, mutta uskon kuitenkin Tempon hoitavan tämän kotiin.

NiP – OpTic
Ehdoton voitto NiP:lle, koska OpTic on aivan liian uusi joukkue voittamaan kokeneempaa NiP:ä. Valitettavasti kerroin NiP:n voitolle on vain 1,31. Tästä syystä Suosittelen lyömään alle 2,5 karttaa, joka tarjoaa korkeamman kertoimen. Tätä tukee myös fakta, että OpTic on hävinnyt 7 viimeistä otteluaan, joista viimeisimmät kaksi ovat tulleet samassa turnauksessa Astralikselle numeroin 3-16.

Renegades – Grayhound
Kaksi australialaista joukkuetta kohtaavat, joten joukkueet tuntevat toisensa 100% varmuudella. Grayhound pystyi yllättämään kovia joukkueita IEM Sydneyssä, mutta nyt tilanne on toinen. Grayhound tulee tuntemaan paineita tässä ottelussa paljon enemmän ja Renegades on varmasti valmistautunut Grayhoundin pelityyliin IEM Sydneyn yllätyksien jälkeen. Renegades ehdoton ennakkosuosikki tässä ottelussa, eikä syitä häviölle näy.