Veikkausvinkit ovat täällä taas, Kotikarttojen hakupäivä!

Hei!

Veikkausvinkit ovat täällä taas, aktiivisemmin kuin koskaan. Julkaisemme joka viikko vinkit vähintään yhden päivän vedonlyöntikohteisiin ja luvassa on muun muassa veikkausvinkkejä pelaajiemme toimesta. Tässä tämänpäiväiset veikkausvinkit, jotka kantavat nimeä ”Kotikenttien hakupäivä”.

Kotikenttien hakupäivä

ESL Pro Leaguessa on tunnetusti ja ymmärrettävästi ollut aina hyvä haku laittaa heikompi joukkue voittamaan oman karttavalintansa. Näin olleen, kerroin ei kerro koko totuutta, vaan altavastaajat voivatkin olla vahvoilla omalla karttavalinnallaan, mikä nostattaa kokonaiskerrointa. Tämän päivän ”kotijoukkue” haut löydät alta.

1. Jos minulta olisi kysytty pari kuukautta sitten tätä, en olisi antanut Turkin ylpeydelle edes karttaa, mutta katsotaanpa faktoja: Space Soldiers johtaa ESL Pro Leagueta ja on jättänyt taakseen joukkueita kuten Mousesports, NaVi, North, FaZe. Astralis vastaavasti on liigassa ollut ongelmia esimerkiksi AGO:a vastaan, ottaen toisen kartan vasta jatkoerillä. Nyt puhutaan kuitenkin Soldiersin omasta karttavalinnasta, joten kerroin (2,55) on vain liian hyvä ohitettavaksi.

 
2. AGO, liigan nousija haastaa Tanskan jalkapallojätin CS-joukkueen. Molemmat joukkueet ovat pelanneet liigassa hieman heikosti, mutta tänään on hyvän haun paikka. IEM Katowicen karsinnoissa helmikuussa North oli vahvempi BO3:ssa ja se on samalla joukkueiden ainoa kohtaaminen. Kuitenkin AGO on pelannut vakuuttavasti viime aikoina ja tappiotkin ovat olleet tiukkoja. Esimerkiksi Mousesportsia vastaan hävisi molemmat kartat 14-16. North vastaavasti on hieman kipuillut ja otteet näyttäneet monesti epävarmoilta. Nyt luotetaan kotikenttäetuun ja AGO:lle voitto.
 

3. Virtus.Pro tunnetaan nykyisin myös nimillä ”Virtus.Online” ”Virtus.choke” ”virtus.Premiere”. Miksi? Koska onlinessä ei ole tullut menestystä oikeastaan vuosiin. Michun tuleminen joukkueeseen on tuonut lisää virtaa myös online-peleihin. Nyt luotetaan, että Puolan ylpeys jaksaa painaa ja ottaa oman kotikartan tänään. G2 on kokoonpano muutosten jälkeen pelannut vaihtelevasti. Nyt on kuitenkin myönnettävä, että tämä on mielestäni kovin haku tässä lapussa.

 

 4.FaZe vastaan HellRaisers? Jos kysyt keneltä tahansa CS-joukkueita tuntevalta tästä pelistä, niin 99% sanoisi varmasti FaZe. Noh, miksi sitten HellRaisers tänään? Olofmeister on poissa henkilökohtaisista syistä ja tilalla pelaa Xizt. Tämä ei toki ole ensimmäinen peli tällä muutoksella, mutta täytyy sanoa, että ilman Olofia FaZe ei kyllä ole vakuuttanut. Vastaavasti HellRaisersilla on varmasti näytönpaikka, joten kotikartan voittaminen on mahdollista tänään.

Tälläistä tänään!
Terveisin
Niklas Pehkonen