Sarja katkolla tiistaina Hiukassa!

Kouvolan Pallonlyöjät – Sotkamon Jymy 1-2 (0-1, 8-4, 0-1)

Tällä hetkellä eletään pesäpallon kannalta kyllä hekumallisinta aikaa ja tästä yksi erinomainen esimerkki nähtiin taas Kouvolassa kolmannessa välieräottelussa. Sarjalle tyypillisesti edettiin supervuoropariin, josta Jymy nappasi ottelusarjan toisen ryöstön. Sarja on ensi kerran katkolla Jymylle tiistaina Hiukassa!

Avausjakso oli ulkopelin juhlaa. Siitä kertovat muun muassa 3-tilanteiden määrä, jotka kotijoukkue vie nimiinsä lukemin 6-5, joskin Pallonlyöjät pelasi myös kaikki sisävuorot. Kolmannen tasoittavalla Jymy iski. Roope Korhosen viuhuva keskisaumalyönti ei jättänyt selittelyille sijaa. Ulkopeli hoiti loput ja Jymy jaksovoittoon!

Topi Korhonen tuulettaa avausjakson päättänyttä paloa.

Toisella jaksolla Jymy oli pitkälle niskan päällä, mutta kolmannen tasoittavalla Pallonlyöjien Juha Korhosen erinomainen takakenttäpuhkaisu tuotti kunnarin ja kolme tavallista. Tämän jälkeen kotijoukkue löi vielä kaksi, eikä Jymy saanut kurottua neljän juoksun karkumatkaa enää neljännessä vuorossa umpeen ja näin edettiin supervuoropariin.

Jymy aloitti sisältä ja rakenteli tilanteen. Roope Korhosen täydellinen kumura vei vierailijat johtoon. Ulkopeli oli superissa edelleen betonia: Jymy torjui Koplan yritykset ja pääsi juhlimaan välieräsarjan toista voittoa!

– Tänään peli parani todella monella osa-alueella. Ulkopeli oli loistavalla tasolla lukuun ottamatta Koren (Juha Korhosen) erinomaista lyöntiä, mikä ei kuitenkaan tuollaisessa tilanteessa saisi mennä läpi, Jymyn pelinjohtaja Jani Komulainen summasi ottelua.

Jymyn kahden kärjen sisäpeli toimi tänään mallikkaasti. Tässä lyötyä juoksua tuulettaa Jussi Korhonen.

Jymyn ykköspalkittu oli tänään ensimmäisen jakson ja supervuoroparissa koko ottelun voittojuoksun lyönyt Roope Korhonen. Lyöjäjokeri jakoikin kiitosta peliesityksestä koko joukkueelle.

– Pojat pelasi tänään erittäin hyvin! Ratkaisuhetkillä onnistuin onneksi myös itse, mitkä monesti näissä peleissä ratkaisee.

Roope Korhonen löi jakson ja koko ottelun voittojuoksun.

Hiukassa huudetaan tiistaina!

Välieräsarja jatkuu Hiukassa tiistaina klo 17:00. Sarja on nyt katkolla siis katkolla Jymylle.

Hanki liput otteluun ennakkoon JymyKaupasta, niin vältyt pudotuspelihuuman aiheuttamilta ruuhkilta: