Trilleri päättyi ryöstöretkeen!

Kouvolan Pallonlyöjät – Sotkamon Jymy 1-2 (8-9, 3-2, 0-0, 1-3)

Ottelun tilastot

Tämä välieräavaus tarjosi kyllä kaikkea sitä, mitä viihdyttävä pesäpallo-ottelu tarvitsee. Vaiherikkaiden tapahtumien ja tilanteiden jälkeen Jymy nappasi maukkaan vierasvoiton Kouvolan Pallonlyöjistä kotiutuslyöntikilpailun jälkeen.

Avausjakso käynnistyi juoksuiloittelulla, kun kotijoukkue takoi aloittavallaan kolmen juoksun johtoaseman. Tämä ei Jymyä hetkauttanut, vaan Antti Hartikaisen ja Topi Korhosen kunniajuoksut sekä Lauri Rönkön läpilyönti siivittivät Jymyn kuuden juoksun sisävuoroon! Kouvola nousi takaisin peliin mukaan ja neljännen vuoron tasoittavalle mentiin tasalukemissa. Sankariksi nousi Rönkkö, joka sivalsi ajolähdön viimeisellä lyönnillä pallon väliin ja Jymyn jaksovoittoon.

Jaksovoiton juhlintaa.

– Eihän se mikään unelma alku ollut, kun kotijoukkue lyö kolme juoksua keulaan, mutta se miten tultiin mukaan rinnalle ja ohi, siitä olen ylpeä. Tämä joukkue ei kyllä taivu koskaan, Jymyn pelinjohtaja Jani Komulainen summasi avausjaksoa.

– Hartikaisen lyöntihän oli loistava, mikä nosti meidät mukaan peliin, Komulainen jatkoi.

Toisella jaksolla Kouvola iski ensin, mutta Jymyn sisäpeliä tylsytti muutamat pelilliset virheet. Jymy pääsi yrittämään neljännen aloittavalla tasoitusta, mutta tilanne kuihtui käsiin. Supervuoroparissa Jymy ei saanut aloittavallaan juoksuja, mutta kesti Kouvolan yritykset ulkopelissään. Toki täytyy todeta, että myös Kouvola töpeksi tahrimalla peliään ykköspaloilla takatilanteessa.

Kotiutuslyöntikilpailussa Jymy onnistui kolmesti ja sai torjuttua kotijoukkueen yritykset yhtä juoksua lukuun ottamatta. Näin Jymy maukkaaseen, maukkaaseen vierasvoittoon. Se oli ryöstöretki!

Antti Hartikainen löi supervuoroparissa Jymyn kolmannen tikin.

Hiukassa huudetaan perjantaina!

Välieräsarja jatkuu Hiukassa perjantaina klo 17:00. Hanki liput otteluun ennakkoon JymyKaupasta, niin vältyt pudotuspelihuuman aiheuttamilta ruuhkilta: