VS
Kitee - Sotkamo
Su 22/05/2022 klo 17:00
Rantakenttä
Osta lippu
Nettiradio

Marjex Stadion


Marjex Stadion sijaitsee Sotkamon Hiukassa ja on yksi legendaarisimmista pesäpallopyhätöistä Suomessa. Ellei vaikutusta tee hulppeat puitteet ja stadionalueesta huokuva vuosien menestys, sulaa sydän viimeistään katsomon lehtereille noustessa. Stadionilta avautuva satumainen maisema aurinkoa kimmeltävälle Sapsojärvelle ja sen takana siintävälle Vuokatin vaarajonolle saa katseen vangittua pidemmäksikin toviksi – tai ainakin siihen asti kunnes peli vihelletään käyntiin ja korvat täyttää kannattajien jyly!

_MG_1283-2

Miten pääsen paikalle?

Marjex Stadion sijaitsee aivan Sotkamon ydinkeskustassa ja joka puolelta Sotkamoa matkaa kentälle on kivenheiton verran.

Välttääkseen pysäköinnin ja liikenteen tuskan, kannattaa peliin saapua mahdollisuuksien mukaan jalan tai pyörällä. Majoitutko Vuokatin puolella? Vuokraa ihmeessä fillari alle päiväksi ja lähde fiilistelemään. Polkaisu Vuokatista Hiukan stadionille ottaa noin 20 minuuttia.

Jymyn yhteistyökumppani Korpitaxi palvelee myös peliin saapujia joka päivä.

_MG_8890

Marjex Stadionin palvelut

Ottelutapahtumaan saapuessa kannattaa kurvata ensimmäiseksi fanituotemyyntiin, jossa iloiset asiakaspalvelijamme suosittelevat päälle parhaimmat tuotteet värin tunnustamiseen. Tunnusta väriä, ollaan yhdessä violettioransseja!

Ennen peliä tai sen jälkeen on mukava käydä fiilistelemässä ihanalla Hiukan uimarannalla, joka sijaitsee Hiukan stadionin ”takapihalla”. Tee ottelupäivästä koko päivän retki Hiukkaan – et tule katumaan! Uimarannalla sinua palvelee koko kesän myös otteluiden VIP-palveluita tuottava CrossLam Beach Cafe.

_MG_1821