Liput

Lippujen hinnat 2023


Ottelulippujen hinnoittelu pudotuspeleissä 2023

Lippuja saa Ticketmasterin nettisivuilta tai lipunmyynnistä pääportilta. Suosittelemme kuitenkin hankkimaan liput ennakkoon etenkin A- ja B- katsomoihin. Hankkimalla liput ennakkoon minimoit jonotusajan pääportilla ja saat varmasti haluamasi paikan katsomosta. C-katsomoon (ei numeroitua istumapaikkaa) paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Terrafamen yritysverkosto tarjoaa 200 ensimmäiselle alle 15-vuotiaalle ilmaisen sisäänpääsyn C-katsomoon mahdollisessa neljännessä finaaliottelussa. Muissa katsomolohkoissa (A & B) alle 15-vuotiaalla tulee olla alle 18-vuotiaiden lippu. Veteraanit tammenlehvämerkkiä näyttämällä ilmaiseksi.

Mahdollisen 4. Finaalin liput:

Aikuiset (pudotuspelit)
A1 – A2 30,50 €
B1 tai B2 28,50 €
C1 tai C2 25,50 € (200 ensimmäistä alle 15-vuotiasta ilmaiseksi Jymykortti-portilta)

Eläkeläiset, opiskelijat sekä alle 18-vuotiaat (pudotuspelit)
A1 – A2 27,50 €
B1 tai B2 25,50 €
C1 tai C2 23,50 € (200 ensimmäistä alle 15-vuotiasta ilmaiseksi Jymykortti-portilta)

Paikat A1 – A2 ja B1 tai B2: mahdollisuus kotipesän takana olevan ravintolan ja kolmospuolen katsomoravintolan käyttöön.

Paikat C1 tai C2: mahdollisuus kolmospuolen kohdalla olevan katsomoravintolan käyttöön.

Erikoishintaisen lipun ostaja, varaudu todistamaan oikeutesi alennettuun lipputuotteeseen (voimassa oleva opiskelijakortti, eläkeläiskortti). Alle 3-vuotiaat sylissä istuvat lapset pääsevät vanhemman kanssa ilmaiseksi myös A- ja B-katsomoihin.

Ticketmasterin kanavien kautta voi maksaa Edenredillä. Huomioithan, että lippuja voi ostaa muilla kulttuuri- ja virike-eduilla ainoastaan pääportilla. 


VIP-lippu:

69,00 € runkosarjassa. Välieristä eteenpäin VIP-lippujen hinta on 89,00 €. Isompien ryhmien osalta pakettihinta voidaan neuvotella erikseen.

Lue vip-lipuista lisää täältä!

Tarvittaessa ota yhteyttä, niin voimme räätälöidä teille paketin.

Kaisa Schroderus
kaisa@superjymy.fi
040 5308 784


Kausikortit:

Kausikortti oikeuttaa yhden hengen sisäänpääsyyn kaikkiin Sotkamon Jymyn miesten superpesisjoukkueen kotiotteluihin kaudella 2023. Huomaathan, että kortti on ottelukohtainen.

Hankkimalla kausikortin varmistat sisäänpääsyn myös mahdollisiin pudotus- ja mitalipeleihin. Kausikortti käy myös poikien Superpesiksen kotiotteluihin ja muihin juniorisarjoihin. Kortti on henkilökohtainen.

VIP-kausikortti ja -lippu – 750 € / 69 € yksittäiset liput

VIP-kausikortteihin ja -lippuihin sisältyy ruoka seisovasta pöydästä, alkoholittomat ruokajuomat sekä jaksotauolla kahvitarjoilu. Ennen ottelua VIP-tiloissa myös pelinjohtajien ennakkohaastattelut. VIP-kortti/-lippu sisältää pääsyn kotipesän takana olevaan ravintolaan ja mahdollisuuden varata istuinpaikka mistä tahansa katsomo-osasta, myös K-18 katsomo-osasta, jossa anniskeluoikeudet omalla paikalla. Yrityksien VIP-kortit ovat henkilökunnan käytettävissä.

Haluatko ostaa VIP-kausikortin? Ota yhteyttä:
Mikko Kuosmanen
puh. 0400 340 821
mikko.kuosmanen@superjymy.fi

Kausikortti A-katsomoon – 210 €

Oma istuinpaikka, mahdollisuus kotipesän takana olevan 63-klubin ja sporttibaarin sekä kolmospuolen katsomoravintolan käyttöön. Kausikortti sisältää myös pudotuspelit.

Kausikortti B-katsomoon – 190 €

Oma istuinpaikka, mahdollisuus kotipesän takana olevan 63-klubin ja sporttibaarin sekä kolmospuolen katsomoravintolan käyttöön. Kausikortti sisältää myös pudotuspelit.

Kausikortti C-katsomoon – 150 €

Ei erillistä istumapaikkaa. Mahdollisuus kolmospuolen kohdalla olevan katsomoravintolan käyttöön. Kausikortti sisältää myös pudotuspelit.

Kuluttajakortit ovat henkilökohtaisia. Yrityskausikortit +alv %. Kortit ovat koko henkilökunnan käytettävissä.


Lisätietoja ja tilaukset:

Ticketmasteriin pääset tästä!

Toimisto
toimisto (a) superjymy.fi

Kaisa Schroderus
kaisa (a) superjymy.fi, puh. 040 5308 784

Mikko Kuosmanen
mikko.kuosmanen (a) superjymy.fi, puh. 0400 350 821