Liput

[one_third]

Lippujen hinnat 2015

Kausikortteja ja lippupaketteja myydään jo!

Kausikortti- ja lippupakettimyynti on pyörähtänyt käyntiin joulun lähestyessä. Hanki kausikortit lahjaksi nyt! Muistathan että jos sinulla on Jymy-kortti, voimme ladata uuden kausikortin sekä lippupaketin suoraan kortillesi, näppärää!

Sotaveteraanit tammenlehvämerkkiä näyttämällä ilmaiseksi. 
Eläkeläiset, opiskelijat ja alle 18-vuotiaat esittävät aina lipunmyynnissä eläke-, opiskelija- tai henkilökorttinsa ja nuoret mahdollisesti jonkin muun todisteen iästään riippumatta lippua ostaessaan.

[/one_third]
[one_third]

Kausikortti 2015

Kausikortti kaudelle 2015 oikeuttaa yhden hengen sisäänpääsyyn kaikkiin Sotkamon Jymyn miesten Superpesisjoukkuen kotiotteluihin kaudella 2015. Huomaathan että kortti on ottelukohtainen.
Hankkimalla kausikortin varmistat sisäänpääsyn myös mahdollisiin pudotus- ja mitalipeleihin. Kortti on henkilökohtainen. Kausikorttiin voidaan lisätä myös numeroitu istumapaikka (kuppipenkki 30€ tai puupenki 20€).

Kausikortti: 140 € (hinnat sisältävät alv:n 10%)

Yrityskortti: 140 €
Sisältää sisäänpääsyn kaikkiin Jymyn kotipeleihin

Opiskelijoiden ja eläkeläisten kausikortti: 100 €

VIP-kortti runkosarjapeleihin: 500 €
Sisältää sisäänpääsyn runkosarjaotteluihin sekä VIP-teltassa puffetruokailun, ruokajuoman ja kahvitarjoilun tauolla

Lippupaketit 2015

Lippupaketin lippuja voit kerralla käyttää useamman yksittäisessä pelissä jolloin luonnollisesti pelimäärät kortilla vähenevät. Hankkimalla lippupaketin voit tuoda isommankin porukan kerralla peliin! Säästytte stadionille tullessanne jonottamiselta ja liput luetaan kortilta pois heti tullessanne stadion-alueelle. Lippupaketti on edullinen ja näppärä tapa käydä peleissä, tartu tähän tilaisuuteen heti! Lippupaketti on myös oiva joululahjaidea!
Lippupaketit runkosarjan peleihin:
5 peliä 50€
10 peliä 100€

[/one_third]

Kausikortteja voit tilata:

Sähköpostilla: mikko.kuosmanen@superjymy.fi
Puhelimitse: 0400 350821 (Mikko Kuosmanen)

Muistathan ilmoittaa tilatessasi osoitteesi ja mahdollisen istuinpaikkanumerosi.

[one_third_last]

[/one_third_last]