Jymy-kumppanuus = aidosti tehokasta näkyvyyttä!

Olemme viime vuosikymmenten yksi menestyneimmistä palloiluseuroista Suomessa, benchmark-kohde ja yksi tunnetuimmista urheilu-brändeistä Suomessa. Meillä on faneja ja kumppaneita ympäri Suomen, lisäksi Vuokatin kesämatkailijat ovat ottaneet Jymyn omakseen.

Jymyn kumppaniverkosto koostuu yli 200:sta alueellisesta sekä valtakunnallisesta kumppaniyrityksestä. Jymyn fanit ovat uskollisia ja seuraavat joukkueen otteita niin kotona kuin vieraissa, lähellä ja välimatkojenkin päässä. Fanejamme löytyy ympäri Suomen, mikä takaa kumppaneillemme valtakunnallisen näkyvyyden. Kotipelien lisäksi Jymy järjestää viihde- ja kulttuuritapahtumia.

Sotkamon Jymyn missiona on olla menestynein ja arvostetuin pesäpalloseura sekä kentällä että sen ulkopuolella. Violettioranssi menestystarina Kainuusta edesauttaa niin Sotkamon, Kainuun kuin sidosryhmienkin kehittymistä. Haluamme olla vetovoimainen ja vastuullinen urheilubrändi, joka tuottaa tunteita, elämyksiä ja lisäarvoa yhteisölleen. Haluamme, että yhteisömme ja yhteiskunta voi olla ylpeä siitä, mitä Jymy on.

SUOMEN MENESTYNEIN PESÄPALLOSEURA

Sotkamon Jymy on voittanut 20 Suomen mestaruutta. Viimeisen 34:n vuoden aikana Jymy on voittanut 29 mitalia, joista 19 on kultaista. Olemme pesiksessä suunnannäyttäjä ja tuotamme pelaajat pääasiassa omassa akatemiassa.

JOHTAVA TAPAHTUMAJÄRJESTÄJÄ KAINUUSSA

Järjestämme tällä hetkellä 30 urheilutapahtuman lisäksi Katinkulta Areenalla kaksipäiväisen noin 6.000 kävijää keräävän WinterOpen -tapahtuman. Kesäisin Marjex stadionilla järjestetään viihde- ja kulttuuritapahtumia.

SISÄLTÖÄ JA HYVINVOINTIA KUMPPANEILLE

Autamme kumppaneitamme menestymään markkinoinnin keinoin. Tuotamme valikoidulle joukolle toimijoita pääasiassa video- ja sosiaalisen median sisältöjä projektikohtaisesti tai vuosisopimuksella. Tuotamme myös yhteistyökumppaneillemme ja muille asiakkaille työhyvinvointipalveluita sekä järjestämme liikunnallisia tapahtumia.

JYMY NUMEROINA

Sotkamon Jymy on pesäpalloseuroista Suomen seuratuin brändi sosiaalisessa mediassa yli 46 000 seuraajalla.

Jymyn kotiotteluita Hiukassa seuraa kauden aikana yli 40 000 katsojaa. TV:n ja Ruutu-palvelun kautta Jymy tavoittaa kauden aikana satoja tuhansia katsojia. Muissa Superjymyn järjestämissä tapahtumissa vierailee vuotuisesti n. 17 000 kävijää.

Sosiaalisen median kanavissa Jymy tavoittaa kumulatiivisesti mitattuna pelkästään kilpailukauden aikana n. 13 miljoonaa kontaktia.

Pääkumppaneiden medianäkyvyyden arvo 80.000 € (Lähde: Sponsor Insight).

Oletteko tulossa matsiin isommalla porukalla ja haluatte aitiopaikan? Tarjoamme aitiopaikat jopa 40 hengelle 63-Klubilta.

Räätälöidään juuri teille sopiva tapahtumapaketti sisältöineen, ruokineen ja juomineen (anniskeluoikeudet). Ota yhteyttä ja kerro tilaisuutenne tavoitteet – vastaamme niihin! Pelaaja- ja/tai valmentajavierailut ovat mahdollisia toiveidenne mukaan.

63-Klubin hinta määräytyy sisältöjen ja osallistuvan henkilömäärän mukaan.

Haluatko järjestää ikimuistoisten elämyksen asiakkaillesi, työntekijöillesi tai kaveriporukallesi?

Stadiomme aitiot mahdollistavat hienot puitteet niin yritysten edustustilaisuuksien kuin työryhmien tai kaveriporukoiden tapaamisien järjestämiseen. Kannustakaa yhdessä kotijoukkueenne voittoon teille varatussa aitiossa, josta on hulppeat näkymät koko stadionille, Sapsojärvelle sekä Vuokatin vaaroille.

Urheilutapahtumista nauttiminen aitiopaikoilta on paljon hauskempaa! Ota yhteyttä ja varaa aitiopaikkasi!

VIP-lippu on erinomainen tapa ilahduttaa esimerkiksi oman yrityksen henkilöstöä, asiakkaita tai yhteistyökumppaneita.

VIP-lippu sisältää buffet-ruokailun ennen ottelun alkua, jälkiruokakahvit ottelun tauolla sekä istumapaikat A-katsomosta parhailta paikoilta. Isompien ryhmien osalta pakettihinta voidaan neuvotella erikseen. VIP-ruokailun tuottaa Raflaamo. Yksittäisen VIP-lipun hinta runkosarjassa on 69,00 € ja ryhmille (yli 5 hlöä) lipun hinta on 55,00 €.

VIP löytyy katsomon alta kesälle 2024 uudistuvasta VIP-tilasta.

SUPERKUMPPANIT | Katso kaikki >

Ajankohtaista | Katso kaikki >