Stadion

Marjex Stadion sijaitsee Sotkamon Hiukassa ja on yksi legendaarisimmista pesäpallopyhätöistä Suomessa. Ellei vaikutusta tee hulppeat puitteet ja stadionalueesta huokuva vuosien menestys, sulaa sydän viimeistään katsomon lehtereille noustessa. Stadionilta avautuva satumainen maisema aurinkoa kimmeltävälle Sapsojärvelle ja sen takana siintävälle Vuokatin vaarajonolle saa katseen vangittua pidemmäksikin toviksi – tai ainakin siihen asti kunnes peli vihelletään käyntiin ja korvat täyttää kannattajien jyly!

Miten pääsen paikalle?

Marjex Stadion sijaitsee aivan Sotkamon ydinkeskustassa ja joka puolelta Sotkamoa matkaa kentälle on kivenheiton verran.

Välttääkseen pysäköinnin ja liikenteen tuskan, kannattaa peliin saapua mahdollisuuksien mukaan jalan tai pyörällä. Majoitutko Vuokatin puolella? Vuokraa ihmeessä fillari alle päiväksi ja lähde fiilistelemään. Polkaisu Vuokatista Hiukan stadionille ottaa noin 20 minuuttia.

Jymyn yhteistyökumppani Korpitaxi palvelee myös peliin saapujia joka päivä.

Marjex Stadionin palvelut


JymyShop

Ottelutapahtumaan saapuessa kannattaa kurvata ensimmäiseksi fanituotemyyntiin, jossa iloiset asiakaspalvelijamme suosittelevat päälle parhaimmat tuotteet värin tunnustamiseen. Tunnusta väriä, ollaan yhdessä violettioransseja!


Kioskipalvelut

Kioskipalvelut löytyvät stadionin jokaiselta kulmalta. Tarjolla on herkkuja intensiivisen pesäpalloelämyksen kaveriksi, mutta myös tuhdimpaakin tarjontaa löytyy.


Sporttibaari

Katsomon keskiosasta löytyvä sporttibaari palvelee A- ja B-katsomossa istuvia pesiksen ystäviä. Sporttibaarin seinät on vuorattu täyteen Jymyn historiaa, joten tänne kannattaa tulla tutustumaan myös paremmalla aikaa! Sporttibaari on K-18.


Eversti

Eversti palvelee janoisia kolmospuolen ”aurinkokatsomossa”. Jos pesiksen seuraaminen ulkokentän välittömässä läheisyydessä kiinnostaa, on Eversti oiva paikka seurata peliä. Täällä saatat kuulla myös illan nasevimmat katsomohuudot! Eversti on K-18.