Korvalta toinen otteluvoitto – Antti Korhonen voiton takuumiehenä

Koskenkorvan Urheilijat – Sotkamon Jymy 0-2 (4-6, 4-8)

Puolivälieräsarja Sotkamon Jymyn ja Koskenkorvan Urheilijoiden välillä jatkui kiihkeänä Ilmajoen Sähkökoje Areenalla. Ottelu kehkeytyi avausottelun tapaan tiukaksi väännöksi, jonka kuitenkin Jymy käänsi edukseen läpilyöntien siivittämänä.

Avausjakson ratkaisuhetket nähtiin kolmannen lopettavalla, kun Jymy nousi takaa rinnalle ja ohi. Koskenkorvan alku otteluun oli kova kolmen juoksun muodossa, mutta tymäkkä oli myös Jymyn isku takaisin. Kolmannessa vuorossa sekä Antti Korhonen että Jere Vikström kouluttivat Koskenkorvan kakkospuolta läpilyönneillään. Molempien toimesta 1+1 juoksua, jotka takasivat Jymyn jaksovoiton lopulta lukemin 6-4.

Ensin oli Antti Korhosen vuoro…

.. sitten puolestaan kunnaristaan innostuneen Jere Vikströmin.

– Tänään otettiin selkeitä askelia pelillisesti ennen kaikkea sisäpelissä, joka oli kokonaisuutena rauhallisempaa. Erityisen ilahduttavaa on, että Möykky (Antti Korhonen) parantaa otteitaan koko ajan, Jymyn pelinjohtaja Jani Komulainen summasi.

Toisen jakson alku oli kuin uusinta ensimmäiseltä jaksolta, mutta roolit vaihtuivat. Jymy iski kolme, kossu kavensi kahdella. Jymy otti kuitenkin ohjat jälleen kolmannessa vuorossa itselleen, lopullisesti. Jälleen kerran kotijoukkueen harmiksi asialla oli jälleen Antti Korhonen, joka niittasi pallon pusikkoon. Jymyn ulkopeli torjui kotijoukkueen yritykset ja toinen jakso kirjattiin iloista peliä pelanneelle Jymylle.

– Ulkopeliä pitää seuraavaan peliin tiukentaa. Pudotuspeleissä kuitenkin lopputulos ratkaisee, niin tyytyväinen olen voittoon, Komulainen kommentoi.

Kunnarijuhlintaa 3-pesällä.

Puolivälieräsarja jatkuu Hiukassa torstaina klo 17:30. Tervetuloa kannustamaan Jymy voittoon!