Roope Korhonen toiselle tuhannelle – KATSO VIDEO!

Sotkamon Jymy – Koskenkorvan Urheilijat 2-0 (11-3, 3-1)

Sotkamon Jymy kohtasi kevätkauden viimeisessä koetuksessa kotiottelussaan Hiukassa Koskenkorvan Urheilijat. Ikävästi koko alkukauden pelaajia ja katsojia ilahduttanut auringonvalo ei riittänyt juhannukseen saakka, vaan loisti poissaolollaan. Ottelu jouduttiin ensimmäisen jakson aikana myös kertaalleen keskeyttämään rankkasateen vuoksi.

Ottelu alkoi Jymyn vahvalla ulkovuorolla, jota seurasi sitäkin tylympi sisävuoro. Jymy rakenteli ajolähdön, jota seurasi Roope Korhosen ensimmäinen lyöntivuoro. Muistutettakoon tässä vaiheessa, että Roopella oli ennen tätä ottelua 997 lyötyä juoksua miesten Superpesiksessä. Tämän lyöntivuoron jälkeen niitä oli jo tuhat ja yksi.

Roope nousi pesäpallohistorian neljäntenä pelaajana lyötyjen määrässä toiselle tuhannelle!

Katso video alta!

Roope löi ottelussa yhteensä 1+8 juoksua ja kokonaissaldo 428:ssa miesten Superpesisottelussa on nyt 52 + 954 = 1006.

– Tuhanteen lyötyyn pitää pelata monta hyvää peliä ja sitä ei ihan joka päivä ylitäkkään. Hienolta tuntuu, Roope Korhonen myhäilee.

– Kahden hyvän kotipelin ja voiton myötä on hyvä ottaa vähän happea pesäpallosta, Roope jatkaa.

Kun ilakoi, niin ei vesisadekaan harmita.

Jymy hallitsi kenttätapahtumia alusta loppuun ja voitti ensimmäisen jakson lopulta 11-3.

– Erinomainen esitys joukkueelta näissäkin sääolosuhteissa. Paljon positiivisia merkkejä, jotka osoittavat sen, että nyt ollaan oikealla tiellä, Sotkamon Jymyn pelinjohtaja Jani Komulainen summasi.

Toisella jaksolla haastavat ja vetiset olosuhteet jatkuivat. Jymy kairasi itsensä johtoon ja kasvatti johtoa vuoropari vuoroparilta. Ulkopeli piti pintansa ja toisen jakson loppulukemat kirjattiin Jymylle 3-1. Ankkurit -tappion jälkeinen peli-ilme on miellyttänyt Komulaista.

– Ollaan tällä hetkellä ihan eri ilmeellä pelissä kiinni. Kaikista on huokunut se, että nyt ollaan oikeasti pelaamassa ja voittamassa kentällä.