24 tunnin trampoliinihyppy -hyväntekeväisyystapahtuma Hiukan pesisstadionilla 27.7.-28.7.!

Elämyskerho Pakaran Trimmaajat Ry Joensuusta tulee Jymyn pelin yhteyteen kokeilemaan kuinka korkealle pääsee 24 tunnissa kahdella trampoliinilla. Elämyskerholle ja Jymylle on liikunta ja urheilu tärkeitä asioita ja haastammekin yhdessä kaikki mukaan pomppimaan.

Tapahtuma on leikkimielinen kokeilu; miten korkealle pääsee 24 tunnissa? Samalla kerätään rahaa hyväntekeväisyyteen. Pakaran Trimmaajien ja Jymyn ideologian mukaisesti kohde on kainuulaiset erityisnuoret. Tarkoitus on järjestää nuorille 3-4 leiriviikonloppua Vuokatissa vuoden 2014 aikana, missä korostuu yhteisöllisyys sekä liikuntaan ja yhdessä tekemiseen korostuvat aktiviteetit.

Superjymy ja Pakaran trimmaajat Ry haluavat olla mukana mahdollistamassa nuorten liikkumista ja omien liikunnallisten aktiviteettien löytämistä. Vuokatti tarjoaa loistavat olosuhteet erilaiselle matalan kynnyksen liikkumiselle. Hyppytapahtuman lisäksi kainuulaisten erityisnuorten hyväksi kerätään tuottoja perinteisessä JymyHyvä -pelissä 13.8.

Tervetuloa mukaan haastamaan itseäsi, ystäviä, lapsia, aikuisia, sukulaisia tai yhteistyökumppaneita! Haasteessa hypätään 5 minuuttia trampoliinilla ja vyöhön kiinnitetty mittalaite mittaa kuinka korkealle siinä ajassa pääset! Pidämme tietenkin kirjaa parhaista hyppääjistä.

Haasteiden hinnat ovat yksityishenkilöiltä 10 e ja yrityksiltä 20 e. Haastehyppyjen ajankohdat ovat 27.7. klo 18–20 ja 28.7. 12–18, varauksia haasteisiin otetaan vastaan osoitteessa: tommi.pylkkanen@gmail.com Ilmoittautumisia otetaan vastaan myös paikan päällä.

Jos hyppiminen ei ole lähellä sydäntä, voit osallistua hyväntekeväisyyteen myös pesäpalloteeman mukaisesti pallon heitolla. 2€:lla saat viisi palloa jolla voit yrittää osua hyppivään Pakaran Trimmaajaan. Osumista saa Angry Birds – palkintoja jotka on lahjoittanut Vuokatin Angry Birds Activity Park Vuokatti.

Tapahtumassa mukana myös Onni Orava! Kuinka korkealle Onni hyppii?

Urheilukerho Pakarantrimmaajat Ry on perustettu 29.12.2000. Yhdistykseen kuuluu jäseniä noin tusinan verran ja heitä kaikkia yhdistää kilpa- tai harrasteurheilu. Urheilukerho on tunnettu erikoisista tempauksistaan, joita se aika ajoin järjestää. Ystävyyssuhteiden ylläpitäminen ja yhteinen harrastetoiminta on urheilukerhon pääajatuksia. Lisäksi yhdistyksen tavoitteena on motivoida jäseniään jatkamaan harrastuksia liikunnan parissa, vaikka ikääntymistä vastaan tappeleminen tuntuukin ajoittain turhalta. Näistä edellä mainituista seikoista kertoo myös yhdistyksen motto; ”Kunnossa kaiken ikää”.

Tapahtumasta lisää tietoja saa

tommi.pylkkanen@gmail.com 0107682974
janne.ehrukainen@gmail.com, 0407572414