Aimoannos nuoruutta harjoitusrinkiin – muutoksia talven ottelukalenteriin

Sotkamon Jymyn superpesisjoukkueen harjoitusrinki laajenee, kun nelipäinen nuorisokaarti liittyy joukkueen harjoitusryhmään. Useat Jymyn sopimuspelaajista suorittavat varusmiespalvelustaan, minkä vuoksi myös talven ottelukalenteri on elänyt alkuperäisestä.

Sotkamon Jymyn talven ensimmäinen harjoitusottelu pelataan Ouluhallissa Pattijoen Urheilijoita vastaan perjantaina 27. tammikuuta klo 12:30. Samaiset joukkueet kohtaavat myös Halli-SM-alkusarjassa sunnuntaina 5. helmikuuta klo 14:00 Kajaanin Pallohallissa. Alunperin ottelu piti pelata vasta seuraavana viikonloppuna, mutta varusmiespalveluksen sotilasvala olisi verottanut molempien joukkueiden rostereita kovalla kädellä. Jymyn joukkueesta varusmiespalvelusta on paraikaa suorittamassa Aapo Komulainen, Iivari Vihanto, Jere Heikkinen sekä Aleksanteri Huotari.

Kuvassa vas. Iivari Vihanto, Jere Heikkinen, Aapo Komulainen sekä Aleksanteri Huotari.

Talven otteluohjelma:

Pe 27.1. 
Pattijoen Urheilijat – Sotkamon Jymy klo 12:30
Ouluhalli

Su 5.2. (Huom. Ottelun ajankohta on muuttunut!)
Sotkamon Jymy – Pattijoen Urheilijat klo 14:00
Kajaanin Pallohalli

La 25.2.
Kempeleen Kiri – Sotkamon Jymy klo 18:00
Kajaanin Pallohalli

Neljän alkulohkon voittajat etenevät lopputurnaukseen, joka pelataan Joensuussa 18.-19.3.2023.

Aimoannos nuoruutta harjoitusrinkiin

Jymyn B-pojista nousee neljä uutta kasvoa Jymyn harjoitusrinkiin. Rinkiin liittyvistä Vertti Veittikoski edustaa vanhinta B-ikäluokkaa (2004-syntyneet), kun taas Eemil Salminen, Aatu Vuorinen ja Kasperi Vehkaoja ovat vielä vuotta nuorempaa kaliiperia. Jymyn B-poikien lisäksi Veittikoski pelaa myös miesten Ykköspesistä sopimusseurassaan Simon Kirissä. Nelikko oli ensimmäistä kertaa harjoitusryhmän vahvuudessa perjantaina.

Aatu Vuorinen, Kasperi Vehkaoja, Eemil Salminen ja Vertti Veittikoski liittyivät Jymyn harjoitusryhmään.