Antti Hartikainen palaa kokoonpanoon Koskenkorvalla

Pitkään sivussa umpilisäkeleikkauksen vuoksi ollut Antti Hartikainen palaa vihdoin pelaavaan kokoonpanoon tiistain ottelussa 26.5. Koskenkorvan Urheilijoita vastaan. Hartikainen palaa pelinjohtaja Korhosen mukaan suoraan omalle pelipaikalle niin ulko- kuin sisäpelissä.

Hartikainen odottaa innolla hänen kautensa avausottelua.

– Kyllähän peli on peliä. Tätä on oottanut pitkään että pääsee takasin hommiin, Hartikainen iloitsee.

Pelien seuraaminen sivusta ei ole kauden 2013 parhaalle miespesäpalloilijalle ollut helppoa.

– Hallipelejä olen viimeksi pelannut ja on ollut kyllä vaikea katsoa pelejä televisiosta ja kuunnella radiosta. Ei se pelatessa samalla tavalla jännitä, Hartikainen myöntää.

Leikkauksesta toipuminen on ottanut aikansa, mutta Antti itse kokee olevansa nyt täysin pelikunnossa.

– Harjotukset ovat antaneet ymmärtää, että ukko kestää. Ei sitä muuten tultaisi mukaan. Sen verran raju laji on kyseessä, että pitää olla varma, että pärjää, Hartikainen muistuttaa.

Vaikka vastustaja Koskenkorvan Urheilijoilla ei ole vielä pisteen pistettä kerättynä kevään peleistä, toppuuttelee pelinjohtaja Korhonen olemaan tekemättä nopeita johtopäätöksiä ottelun kulusta.

– Porukalla on varmasti mielessä viime vuoden vierailu Koskenkorvalla, jossa otettiin niin sanotusti ”pataan”. Eri kaudesta on nyt kyse, mutta omalla tavalla nämä pitää varpaillaan, Korhonen kertoo.

Peli on kuultavissa Radio Kajauksen aalloilta ja Kajauksen nettiradiosta. Ottelu alkaa klo 18. Kajauksen nettiradioon pääset painamalla tätä linkkiä.

radiologo3

-AH