Antti Hartikaiselle vuoden jatkosopimus

Antti Hartikainen ja Sotkamon Jymy ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Kolmen edellisen kauden alla sattuneet loukkaantumiset pysäyttivät Hartikaisen hetkeksi pohtimaan pelaajauraansa, mutta pienen mietintätauon jälkeen liekki pelaamiselle alkoi roihuta.

– Edellisiin kausiin olen joutunut lähtemään takamatkalta, mikä on ollut henkisesti rankkaa aikaa, Hartikainen kertoo.

Kaksi perättäistä hopeamitalia olivat niin ikään vaikuttamassa jatkamispäätökseen.

– Menestyksennälkä ei ole kadonnut mihinkään. Kahden hopean jälkeen sisäinen palo voittaa käryää edelleen voimakkaana, Hartikainen vakuuttaa.

Uusiutunut joukkue ja uuden pelinjohtajan kanssa käydyt keskustelut tulevasta kaudesta vakuuttivat myös kokeneen pelimiehen.

– Meillä on mielenkiintoinen joukkue tulevalle kaudelle, jonka parissa haluan elää jokavuotisen yhteisen tarinan, Hartikainen kertoo.


Kuva: Janne Kuronen

Valmennusjohdossa jatkopäätös otettiin vastaan ilolla.

– Erittäin hieno juttu, että sopimus Antin kanssa syntyi. Antin kokemus ja monipuolisuus tuo vaihtoehtoja sekä särkymävaraa joukkueeseen, pelinjohtaja Jani Komulainen kertoo.

Hartikaisen sopimuksen myötä joukkueessa on nyt 15 sopimuspelaajaa, jonka lisäksi Sotkamon Jymyn ykköspesisjoukkueessa on 14 pelaajaa. Laaja pelaajarinki miellyttää pelinjohtaja Komulaista.

– Pidän ehdottoman tärkeänä, että pelaajat saavat harjoitella laadukkaasti ja pelata paljon laadukkaita sekä kehittäviä pelejä. Tämä kokonaisuus tulee kantamaan Jymyä tulevina vuosina.

– Uskon, että ykköspesisjoukkueesta nousee jo tulevalla kaudella varteenotettavia ehdokkaita miesten Superpesikseen, Komulainen jatkaa.

Artikkelikuva: Antti Harju