Antti Matikainen esiintyy Jymyn ja Jymyjussien kohtaamisessa

Sotkamon Jymy ja tämän vuoden uusi tuttavuus, fuusioseura Seinäjoen Jymyjussit, kohtaavat huomenna sunnuntaina Sotkamossa Hiukan pesäpallostadionilla. Peli alkaa klo 17. Ottelun asetelmat ovat mielenkiintoiset, sillä vierasjoukkue Jymyjussien kausi on alkanut mallikkaasti ja joukkue oli ehdottomasti yksi siirtomarkkinoiden voittajista. Seinäjokiset saivat talvella riveihinsä yhden tämän hetken mielenkiintoisimmista ja vaarallisimmista jokerilyöjistä: Jukka-Pekka Vainionpään.

Vainionpään viimevuotinen seura oli Pattijoen Urheilijat. Viime kauden lyötyjen saldo oli nuorella Vainionpäällä runkosarjassa 2+48 lyötyä juoksua ja tälle kesälle mies on lyönyt yhteensä 24 juoksua tähän mennessä.

Vainionpää viime syksyn välierissä Pattijoen paidassa.
Vainionpää viime syksyn välierissä Pattijoen paidassa. Kykeneekö Toni Kohonen tylsyttämään Vainionpään terän?

Nautinnollisen urheiluillan lisäksi tiedossa on myös hyvää musiikkia, sillä laulaja Antti Matikainen esiintyy ennen ottelua ruokateltalla. Keikka alkaa tunti ennen ottelun alkua (klo 16) ja kestää n. 45 minuuttia. Tällöin on myös mahdollista nauttia hyvän musiikin lisäksi herkullisesta ruuasta, sillä Kivikylän myyntipiste aukeaa niin ikään tunti ennen ottelun alkua.

Antti Matikainen laulamassa Nälkämaan laulua syksyllä 2011.
Antti Matikainen laulamassa Nälkämaan laulua syksyllä 2011.

Muuta huomioitavaa sunnuntain pelissä:

Ottelun teemoituksessa on otettu naiset huomioon. Hyvän olon puoti tulee jakamaan tuhannelle ensimmäiselle yllätyspussukan, minkä lisäksi kukkakauppa Ahkeraliisa tulee esittelee morsiussidontaa.

Antti Matikainen esiintyy ennen ottelun alkua. Laulaja Antti Matikainen esiintyy ruokateltalla tunti ennen ottelun alkua. Ottelu alkaa klo 17 ja Matikaisen keikka alkaa täten klo 16 ja kestää noin 45 minuuttia.

Ruokatarjoilu alkaa tunti ennen ottelun alkua. Hyvän musiikin lisäksi katsojat saavat nauttia hyvästä ruuasta, sillä Kivikylän laajat ruokavalikoimat ovat tarjolla ruokapisteillä.

Nelko-keittiöiden esittelypiste stadionilla. Otteluisäntä Nelko-keittiöiden esittelypiste sijaitsee tapahtuma-alueella.

K-Plussa -kortilla kahden euron alennus ottelulipusta. K-Plussa -korttia esittämällä saa portilta kahden euron alennuksen pääsylipun hinnasta, kuten muissakin Jymyn kotiotteluissa.

-AH