Black Friday on täällä – runkosarjan kausikortti 50 €!

Black Friday kaappasi Sotkamon Jymyn verkkokaupan! Black Friday -tarjouksena kaikki Sotkamon Jymyn runkosarjan kotiottelut 50 € hintaan! Runkosarjakausikortti kaudelle 2019 oikeuttaa yhden hengen sisäänpääsyyn kaikkiin Sotkamon Jymyn miesten superpesisjoukkueen runkosarjan kotiotteluihin. Kausikortti on loistava lahja pukinkonttiin näin joulun kynnyksellä!

Tarjous on voimassa viikon ja päättyy 30. marraskuuta klo 23:59. Tilaukset JymyKaupasta tai sähköpostilla lipunmyynti@superjymy.fi. 

Voit hankkia runkosarjakausikortin täältä!

Alla lisätietoja myös muista kausikorteista ja mahdollisista istumapaikkavarauksista.

Perinteiset kausikortit

Runkosarjakausikorttien lisäksi verkkokaupasta löytyy perinteisemmät kausikortit, jotka oikeuttavat yhden hengen sisäänpääsyyn kaikkiin Sotkamon Jymyn kotiotteluihin.

Tulevalla kaudella Jymy on edustettuna viimevuotiseen tapaan niin miesten Superpesiksessä kuin miesten Ykköspesiksessäkin, minkä vuoksi viime kaudella pesiksen ystävien suosioon noussut Superkausikortti pysyy valikoimassa. Alla tarkemmat tuoteselosteet kausikorteista.

Superkausikortti

Superkausikortti kaudelle 2019 oikeuttaa yhden hengen sisäänpääsyyn kaikkiin Sotkamon Jymyn miesten superpesisjoukkueen kotiotteluihin sekä A-poikien että miesten ykköspesisjoukkueen kotiotteluihin.

Hinta aikuiset 170 €, eläkeläiset ja opiskelijat 140 €.

Kausikortti

Kausikortti kaudelle 2019 oikeuttaa yhden hengen sisäänpääsyyn kaikkiin Sotkamon Jymyn miesten superpesisjoukkueen kotiotteluihin. Hinta aikuiset 140 €, eläkeläiset ja opiskelijat 100 €.

Jymykortin omistajana saat myös muita etuja, mitä Superjymy tarjoaa vain kausikortin ostaneille. Kausikorttiin voidaan lisätä myös numeroitu istumapaikka joko kuppipenkeissä (30 €) tai puupenkeissä (20 €). Kausikortin ostamisessa voit hyödyntää myös Smartumin kulttuuriseteleitä.

Kausikortti on loistava lahja pukinkonttiin! Ostaessasi kausikortin lahjaksi toimitamme sinulle halutessasi lahjakortin!

Tilaukset

www.jymykauppa.fi

lipunmyynti@superjymy.fi

Kuva: Antti Harju