Ennätysmäärä sotkamolaisjoukkueita mukaan kesän pesisleireille!

Sotkamon Jymy imoitti valtakunnallisten pesisleirien ilmoittautumisvaiheeseen mukaan peräti 19 joukkuetta. Määrä on seuran historian suurin ja myös Suomen kolmanneksi suurin tänä vuonna. Vain Porin Pesäkarhut ja Seinäjoen Maila-Jussit ovat tässä vaiheessa ilmoittaneet yhden joukkueen enemmän mukaan, eli 20 joukkuetta.

– Seuran juniorimäärät ovat kasvaneet erinomaisesti ja pystyimme jo tässä vaiheessa ilmoittamaan kaikista lasten (C-G) ikäluokista mukaan kaksi joukkuetta sekä tytöissä että pojissa, junioripäällikkö Vesa Tervo iloitsee.

– Poikkeusoloista huolimatta olemme pystyneet toteuttamaan talvikauden lähes normaalisti ja tarjoamaan lapsille laadukkaita harjoituksia. Kesän pesissarjoihin Jymy on lähdössä laajalla rintamalla ja otteluita tullaan pelaamaan Sotkamossa runsaasti.

Juniorijoukkueiden määrä on ollut vahvassa kasvussa.

Kaikkiaan iltapäivän aikana heinäkuussa järjestettäville leireille ilmoittautui mukaan 338 joukkuetta. Pesiskesän huipputapahtumien toteutumisen yllä on vielä epävarmuustekijöitä, mutta pesisväki ympäri maata on valmistautumassa siihen, että vuoden tauon jälkeen leirit toteutuvat jälleen.

Teksti: Juuso Hyvönen
Kuvat: Antti Harju