Ensimmäinen finaali on loppuunmyyty

Sotkamon Jymyn ja Kouvolan Pallonlyöjien välinen ensimmäinen finaaliottelu Hiukan pesäpallostadionilla tänään lauantaina on loppuunmyyty. Yleisö on rajattu katsomossa kolmeen eri lohkoon, joissa jokaisessa on 600 katsojaa. SuperJymy Oy noudattaa ottelutapahtuman tiimoilta THL:n ja opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeita.

Finaaliottelu on myyty loppuun suuren kysynnän myötä. SuperJymy järjestää tapahtuman kuten kaikki aikaisemmatkin ottelut tällä kaudella, jossa katsojat on jaettu kolmeen erilliseen lohkoon. Jokaisessa lohkossa yleisöä palvelee kenttämyynti ja lohkoista löytyvät myös wc-tilat.

Lasten leikkialue sijaitsee kakkospuolen katsomolohkossa, kun taas täysi-ikäisiä palveleva anniskelualue Eversti löytyy kolmospuolen lohkossa. Huomioithan, että et voi vaihtaa lohkoa kesken ottelutapahtuman.

SuperJymy toivoo, että jokainen huolehtii vastuullisesti omasta käsihygieniastaan ja turvaväleistä ottelutapahtumassa. Otteluliput käyvät mihin tahansa katsomolohkoon ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.

Kuva: Valtteri Mulkahainen