Ensimmäinen leiriviikonloppu käynnissä – Tekoja, ei puheita!

Sotkamon Jymyn miesten Superpesisjoukkue aloitti perjantaina yhteisen harjoituskautensa ensimmäisen leiriviikonlopun muodossa. Alkuviikosta tarkastellaan viikonlopun antia elävän kuvan muodossa, mutta alla maistiaisia ja pientä ennakkoa siitä, mitä kaikkea joukkue on viikonlopun aikana puuhaillut.

Perjantaina leiri käynnistyi kuntopyörän selässä toteutetulla ergotestillä, jonka läpi pelasi muun muassa kuvissa omien sanojen mukaan uupunutta näytellyt Niilo Piiponniemi.

– Kameran edessä laitoin hieman extra latinkia ilmeeseen, Piiponniemi naurahti.

Kilpailullisuus on paistanut läpi koko viikonlopun ohjelmistosta. Lauantaina pelaajaat haastoivat toisiaan, ja varmasti myös itseään erilaisten rastien ja tehtävien äärellä.

Olosuhteet loivat lisähaasteita, kun joukkue kiipeili Vuokatin Seikkailupuistossa. Kuvissa Toni Kohonen ja Antti Korhonen.

Ja koska kerran oltiin päästy kiinni jo valjaitten makuun, niin teema pysyi samana myös seuraavalla rastipaikalla. Tällä kertaa nostettiin korkeutta ja tultiinkin alas Vuokatin mäkitornista.


Roope Korhosen tyylinäyte köysilaskun lähtöpaikalta.


Tältä näyttää reilun 40 metrin pudotus ylhäältä katsottuna.

Lauantai-illan alkajaisiksi hikoiltiin vielä ryhmäkilpailun muodossa. Alla Saku Hakkaraisen vastine Niilo Piiponniemen irvistelyyn.

Leiriviikonloppu jatkuu vielä tänään sunnuntaina erilaisten haasteiden parissa. Lisää tunnelmia luvassa alkuviikosta, pysykäähän taajuudella!

– OK