Eppu Normaali, JVG ja PMMP tähdittävät Itä-Länsi-iltabileitä

Suomen parhaat pesäpalloilijat ovat kentällä viidessä Itä-Länsi-huippuottelussa Sotkamossa 20.–22.7. Illalla Suomen parhaimpiin lukeutuvat tähtiesiintyjät, jotka kapuavat Holiday Club Katinkullan Areenan lavalle.

Perjantai-illan kattaukseen kuuluu Eppu Normaali, jonka ensimmäisestä julkisesta esiintymisestä on kulunut jo 35 vuotta. Yhtyeen kokoelmalevy, Repullinen hittejä, on Suomen kaikkien aikojen toiseksi eniten myynyt levy. 15 studioalbumista kymmenen on myynyt platinaa ja viisi kultaa.

Nuoremman väen suosikki Jare&VilleGalle nousi molemmilla kahdella ensimmäisellä levyllään suoraan Suomen virallisen listan ykköseksi. Bändin tunnetuimmat singlet ovat ”Häissä” vuodelta 2011 ja uusin ”Kran Turismo” (2012).

Perjantai-illan kolmas esiintyjä on pohjalaislähtöinen Palava.

Viime kesänä Sotkamon Jymyn pelissä Kajaanissa esiintynyt JVG viihdyttää pesiskansaa tänäkin suvena, tällä kertaa Itä-Länsien iltabileissä!

Pariisin Kevät saapuu Vuokattiin lauantaina

Turun Ruisrockissa yleisönsä hullaannuttanut PMMP kuuluu valtakunnan kuumimpiin nimiin bilebändinä. Kymmenvuotista taivaltaan juhlivan yhtyeen levyjä on myyty yli 280 000 kappaletta. Myydyin albumi, ”Kovemmat kädet”, saavutti tuplaplatinaa 2006.

Pariisin Kevät –yhtye nousi suuren yleisön tietoisuuteen viimeistään albumillaan ”Kaikki on satua” (2012), joka nousi Suomen virallisella listalla kakkospaikalle. Levyltä on lohkaistu kaksi singleä, joulukuussa julkaistu ”Saari” ja bändin historian ensimmäisen radiolistan ykkössijan napannut ”Kesäyö.”

Lauantain kolmas tähtiesiintyjä on ollut maailman menestynein alallaan. Tosin kyseessä on mäkihyppy, jonka parista Matti Nykäsellä on viisi olympia-, 14 MM- ja 22 SM-mitalia. Laulajana Nykänen on levyttänyt kolme albumia.

Iltabileisiin on myös bussikuljetus! Lue lisää täältä.

Lippuja saat ennakkoon Lippupalvelusta. Lippuja myynnissä myös Kajaanissa United Colors of benetton -vaateliikkeessä (Kauppapaikka 18), Sotkamossa kahvila Murusessa ja Vuokatissa Holiday Club Katinkullan vastaanotossa.