Etelä-Suomen Jymyfaneille oma facebook-sivu

Syksyllä etelä-suomalaisten Jymyfanien aloitteesta kummunneet kolmanteen ja viidenteen pesäpallofinaaliin järjestetyt bussikyyditykset Etelä-Suomesta ovat ottaneet tuulta alleen uudella tavalla: eteläisemmän Suomen Jymyfanit perustivat nyt kokonaan oman Facebook-sivunsa.

– Kolmannen finaalin jälkeisellä paluumatkalla puhuimme bussissa olevien fanien kesken siitä, että olemme käyneet katsomassa samoja pelejä esimerkiksi Pihkalassa, jokainen erikseen. Ensimmäinen ajatus oli, että kun meitä on samanhenkisiä ihmisiä, miksi emme olisi yhdessä ja samassa paikassa kaikki Jymyfanit, sehän olisi kaikkien etu, sivun puuhamiehenä toiminut Matti Kaasinen muistelee.

Kaasisen mukaan tarkoituksena ei ole vain koota samanhenkisiä ihmisiä yhden Facebook-sivun alle, vaan tätä kautta saada järjestetyksi yhteisiä kokoontumisia ja pelielämyksiä sekä television kautta että paikan päällä.

– Jymy on järjestänyt hienoja elämyksiä meille, miksi emme voisi järjestää etelässä vastaavia keskenämme, Kaasinen huomauttaa.

– Kävisimme mahdollisuuksien mukaan yhdessä katsomassa Jymyn pelejä akselilla Helsinki, Hyvinkää, Kouvola ja mahdollisesti Tampere. Kuten aiemmin mainittu, niin olemme olleet jokainen erillään peleissä. Ensi kesänä olemme toivottavasti äänekkäästi samassa katsomonosassa tai tv-pelin merkeissä jossain kahvilassa, Kaasinen visioi.

Vaikka kaavailuja yhteistapaamisista on tehty Etelä-Suomen alueelle, eivät suunnitelmat jää ainoastaan tähän.

– Isona asiana otettin toteutettavaksi matka pääkallopaikalle Sotkamoon ja Hiukkaan. Toivottavasti kalenterista löytyisi semmoinen pelipäivä, jotta matka joukolla onnistuisi.

– En ole nähnyt vielä ensi kauden ohjelmaa, mutta otetaan tavoitteeksi ensimmäiselle kaudelle, että tietyissä etelän peleissä on tulevalla kaudella parempi kannustus kuin aiemmin!

”Jymyfanit Etelä-Suomi” -Facebook-sivulle löydät tästä linkistä. Tykkäämällä pysyt mukana viimeisimmissä kuulumisissa Etelä-Suomen fanijaoston osalta!

-AH