Etsimme työntekijöitä ja vapaaehtoisia ottelutapahtumien monipuolisiin työtehtäviin!

Superjymy Oy etsii työntekijöitä sekä vapaaehtoisia talkoolaisia ottelutapahtumien monipuolisiin työtehtäviin.

Superjymy hakee ahkeria työntekijöitä ottelutapahtuman mahdollistajia kaudelle 2024. Arvostamme oma-aloitteellisuutta, palveluhenkisyyttä sekä kykyä työskennellä ryhmässä. Aiempaa työkokemustakaan ei välttämättä tarvita, sillä perehdytämme työntekijät tehtäviin. Työtehtäviä ottelutapahtuman ympärillä löytyy muun muassa asiakaspalvelusta sekä järjestyksenvalvonnasta. Mikäli omaat iloiseen, reippaan mielen ja sinulla on takataskussa järjestyksenvalvojakortti, anniskelu- tai hygieniapassi olet juuri etsimämme henkilö! 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus kaisa@superjymy.fi 7.4.2024 mennessä. Lisätietoja saat sähköpostitse samasta osoitteesta tai puhelimitse 040 530 8784 (Kaisa Schroderus).

Haluatko talkoolaiseksi Jymyn ottelutapahtumaan?

Etsimme talkoolaisia tiiviiseen ja yhteisölliseen porukkaamme Sotkamon Jymyn ottelutapahtumiin. Tarvitsemme apua niin järjestyksenvalvonnan kuin myyntitoiminnan (kioski- ja lipunmyynti) parissa.

Oletko kiinnostunut liittymään riemukkaaseen talkoolaisten ryhmään? Lisätietoja ja ilmoittautumiset talkooporukkaan sähköpostitse kaisa@superjymy.fi tai puhelimitse 040 530 8784 (Kaisa Schroderus).