Etsimme työntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin!

Superjymy Oy etsii työntekijöitä monipuolisiin työtehtäviin Sotkamoon ja Vuokattiin. Etsimme niin kausityöntekijöitä kuin Sotkamon Jymyn superpesisjoukkueen ottelutapahtumissa työskenteleviä tuntityöntekijöitä sekä talkoolaisia.

Superjymy hakee ahkeria nuoria monipuolisiin työtehtäviin Sotkamoon ja Vuokattiin. Arvostamme oma-aloitteellisuutta, palveluhenkisyyttä sekä kykyä työskennellä ryhmässä. Aiempaa työkokemustakaan ei välttämättä tarvita, sillä perehdytämme työntekijät tehtäviin. Lisätietoja saat sähköpostitse kaisa@superjymy.fi tai puhelimitse 040 530 8784 (Kaisa Schroderus).

Kausityöntekijät monipuolisiin työtehtäviin

Etsimme positiviisia, asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä toimipisteillemme Sotkamoon ja Vuokattiin. Toimipisteitämme ovat Katinkullan alueella sijaitsevat golf-kioskit sekä jäätelökioski ja Hiukan uimarannalle valmistuva uusi rantakahvila. Eduksi katsotaan voimassaoleva anniskelu- ja hygieniapassi. Paljon iloa ja tekemisen meininkiä!

Tarjoamme mukavan työympäristön kausityön parissa. Työtehtävistä saat monipuolista kokemusta ja paikan näyttää omaa osaamista. Lähetä vapaamuotoinen työhakemus mahdollisimman pian osoitteeseen: kaisa@superjymy.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tuntityöntekijäksi Jymyn ottelutapahtumaan

Etsimme reippaita nuorukaisia asiakaspalvelutehtäviin Superjymyn ottelutapahtumissa. Työtehtäviin kuuluu myyntitoimintaa, tarjoilemista sekä aputehtävät keittiössä. Eduksi katsotaan voimassaoleva anniskelu- ja hygieniapassi. Tuntityöntekijänä voit hyödyntää myös Sotkamon kunnan myöntämää kesätyöseteliä.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus mahdollisimman pian osoitteeseen: kaisa@superjymy.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Oletko kiinnostunut media-alan työtehtävistä?

Oletko kiinnostunut valo- tai videokuvaamisesta, urheilujournalismista tai sisällöntuotannosta? Kenties media-alan opiskelija? Etsimme mediatiimiin reippaita nuoria, jotka haluavat kehittää omia taitojaan erilaisissa tehtävissä Sotkamon Jymyn ottelutapahtumissa. Tarjoamme alustaksi kiinnostavan ja arvostetun urheiluseuran ottelutapahtumat, sillä Sotkamon Jymy on yksi seuratuimmista joukkueista Suomessa – eritoten kesälajien osalta.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus mahdollisimman pian osoitteeseen: olli@superjymy.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Haluatko talkoolaiseksi Jymyn ottelutapahtumaan?

Etsimme talkoolaisia tiiviiseen ja yhteisölliseen porukkaamme Sotkamon Jymyn ottelutapahtumiin. Tarvitsemme apua niin järjestyksenvalvonnan kuin myyntitoiminnan (kioski- ja lipunmyynti) parissa. Mikäli olet kiinnostunut järjestyksenvalvonnasta, järjestämme jv-koulutuksen huhtikuussa reippaille talkoolaisille.

Oletko kiinnostunut liittymään riemukkaaseen talkoolaisten ryhmään? Lisätietoja ja ilmoittautumiset talkooporukkaan sähköpostitse kaisa@superjymy.fi tai puhelimitse 040 530 8784 (Kaisa Schroderus).