Fugepesiksen matkapaketteja myyty hurjalla tahdilla – ”mahtava fiilis huomata ihmisten aito innostus”

Matkailu Euroopan unionissa on avautunut kahdesti rokotetuille ja matkakuume on koholla. Se näkyy myös Saarikoski Travelsin toimistolla, jossa kevään Fugepesiksen matkavarauksia on vastaanotettu vilkkaasti. – Mahtava fiilis päästä järjestämään jälleen Fugepesistä ja huomata ihmisten aito innostus tapahtumaa kohtaan tauon jälkeen, Saarikoski Travelsin Juha Saarikoski hehkuttaa.

Maailman parhaat pesäpalloilijat ovat tulessa, kun pesäpallon 100-vuotisjuhlavuoden superpesiskausi käynnistyy kahdella huippuottelulla Espanjan Aurinkorannikolla Fuengirolassa. Roihuttaret Helsingistä kohtaa Seinäjoen Maila-Jussit naisten ottelussa lauantaina 23.4.2022 ja Imatran Pallo-Veikot saa vastaansa Sotkamon Jymyn jännittävässä miesten avauskamppailussa sunnuntaina 24.4.2022.

– Fugepesis on otettu innostuneesti vastaan. Pisimmät eli kuuden ja seitsemän päivän matkapaketit myytiin jo lähes loppuun, mutta muutamia lisäpaikkoja on saatu järjestettyä. Ajantasaiset tiedot löytyvät osoitteesta www.fugepesis.fi, kertoo Imatran Pallo-Veikkojen urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää.

– Yritämme saada lentoyhtiöiltä lisää kapasiteettia, mikä käytännössä tarkoittaisi lisälentoja erityisesti pidempiä matkapaketteja ajatellen. Myös pidennetty viikonloppu tarjoaa varaslähdön ensi kesään ja on erinomainen vaihtoehto esimerkiksi perheille sekä ryhmille, Valkeapää vinkkaa.

Fugepesis-tapahtuman yksittäiset otteluliput tulevat myyntiin myöhemmin talvella verkkokauppaan ja Aurinkorannikon myyntipisteisiin.

Lisätietoa Fugepesiksestä ja matkapaketeista löydät täältä!