Hallikausi alkoi voitokkaasti – Katso video!

Sotkamon Jymy – Pattijoen Urheilijat 2-0 (4-1, 5-0)

Sotkamon Jymy pelasi Kajaanin pallohallissa historiallisen ensimmäisen virallisen halli-SM -ottelun tänään lauantaina Pattijoen Urheilijoita vastaan. Peli oli Jymyn näytöstä, josta osoituksena voitto jaksoin 2-0 (4-1, 5-0).

Ottelussa oli voiton lisäksi muutakin jännitettävää, sillä jokaisen Jymyn pelaajan piikkari oli varustettu sensorilla, joka tunnistaa liikettä. Ottelun aikana mitattiinkin, kuka pelaajista kulkee pelissä kilometrimääräisesti pisimmän matkan.

– Saatan olla ehkä podiumilla ainakin, kolme juoksua ottelussa tuonut Niilo Piiponniemi naurahti.

Pisimmän matkan juossut pelaaja oli lopulta Antti Hartikainen. Lisää kilpailusta ja tuloksista voit katsoa oheisesta videosta ja jutun alta löytyvästä kuvasta.

Ottelu oli varsin lyhyt (tunti ja 40 minuuttia), vaikka juoksuja syntyikin Jymyn osalta runsaasti. Sisäpelionnistujia olivat Niilo Piiponniemi (3 tuotua, 6 kärkilyöntiä) ja Antti Hartikainen (4 tuotua, 6 kärkilyöntiä) sekä Toni Kohonen ja Roope Korhonen, jotka löivät molemmat kolme juoksua.

– Mukava oli avata kausi. Ihan hyvin täällä pystyi pelaamaan, vaikka tämä ei olekaan ihan niin lämmin halli. Onneksi ulkona ei ollut kova pakkanen, Niilo hymyili.