Helsinki-pelin lipunmyyntikisalle lentävä lähtö!

Sotkamon Jymy pelaa Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan Helsingin Sonera stadionilla 31.5. klo 18 osana Roadtrip-kiertuettaan. Etelän juniorijoukkueille tarjottiin mahdollisuutta ottaa ottelun lippuja ennakkomyyntiin erikoishinnalla, ja mikä parasta, jokaisesta myydystä lipusta jää joukkueen kassaan myös rahaa. Joukkueet aloittivat lipunmyynnin tällä viikolla ja tuloksiakin on jo tullut! Ohessa näet ranking-listauksen siitä mikä joukkue on ensimmäisen myyntiviikon jälkeen kovimmassa iskussa.

Osa joukkueista on ottanut kisaan niin kovan alun, että he ovat tilanneet lippuja jo lisää ja osa aloittaa myynnin vasta huomenna. Pieni viive myynnin aloittamisessa ei haittaa tässä kisassa, sillä voittaja ratkeaa loppukirillä. Eniten lippuja myynyt joukkue saa palkinnoksi aition Helsinki-peliin sekä fanitapaamisen Sotkamon Jymyn pelaajan kanssa.

Joukkuemyynti_tulostaulu_vko14

Kannattaa hankkia lippu etukäteen joukkueilta tai verkkokaupasta, sillä säästät selvää rahaa.

Sotkamon Jymyn Roadtrip alkaa 28. toukokuuta klo 16 Tampereella Kaupin pesäpallostadionilla pelillä Jyväskylän Kiriä vastaan ja päättyy Helsingissä 31. toukokuuta Sonera Stadionilla klo 18 pelattavalla ottelulla Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan. Lue lisää.