Historiallinen yhteistyöleiri keräsi kolme seuraa yhteen

Kolme pesäpalloseuraa, kustakin pelinjohtaja sekä neljä pelaajaa kokoontuvat viikonlopuksi yhteen ja harjoittelevat tiiviinä ryhmänä kehittäen koko joukon pelitaitoja.

Kuulostaako utopistiselta?

Jymyn pelinjohtaja Mikko Kuosmasen ja Kiteen Pallon pelinjohtaja Mikko Huotarin läheiset välit mahdollistivat kyseisen idean synnyn ja toteutuksen. Kun vielä Jymylle tutun Tuomas Nissisen tie johti syksyllä Siilinjärven Pesiksen Ykköspesisjoukkueen pelinjohtajaksi, oli järjestelyssä mukana kolmaskin joukkue.

– Huotarin Mikon kanssa ideoitiin, että millä saataisiin näitä nuoria poikia vietyä eteenpäin ja keksittiin tällainen Training camp, johon otettiin kolmesta seurasta pelaajia, jotka pelaavat tai ovat lähellä Superpesistä, Jymyn pelinjohtaja Mikko Kuosmanen selventää.

Harjoituksia järjestettiin menneenä viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina. Harjoituksia oli vetämässä Mikko Huotari, Mikko Kuosmanen, Tuomas Nissinen ja Mikko Korhonen. Pelaajat ottivat innostuneena kokeilun vastaan.

– On kyllä mukavaa. Ensinnäkin jo tämä treeniympäristön vaihdos piristää. Uusia ja hyviä juttuja on jäänyt treeneistä käteen, Kiteen pelaaja Topi Hurskainen kertoo.

– Saisi olla jopa pari kertaa vuodessa tällainen, syksyllä ja keväällä, Hurskainen jatkaa.

Leirin tunnelmia voit katsoa yllä olevasta videosta!

Pelaajia viikonlopun leirillä oli Sotkamosta, Kiteeltä ja Siilinjärveltä, kustakin neljä kappaletta.
Pelaajia viikonlopun leirillä oli Sotkamosta, Kiteeltä ja Siilinjärveltä, kustakin neljä kappaletta. Pelaajat kuuntelevat harjoituksen jälkeistä palautetta.

-AH