Huippupesäpalloa Helsingin sydämessä – Jymy skulaa Stadissa

Sotkamon Jymy tuo jälleen pesäpallon huumaa keskelle Helsinkiä. Jymy pelaa oman kotiottelunsa Telia 5G Areenalla tiistaina 15. toukokuuta klo 18 alkaen Hyvinkään Tahkoa vastaan.

Hanki lippusi täältä!

Toukokuussa pelattava ottelu on perinteikäs jatkumo, sillä Jymy levittää pesäpallon ilosanomaa pääkaupunkiseudulle jo seitsemättä vuotta peräjälkeen.

– Tämä on erittäin tärkeä näyteikkuna niin pesäpallolle kuin Sotkamon Jymyllekin. Me haluamme tuoda Superpesiksen lähelle pääkaupunkiseudun pesäpallojunioreita, yrityksiä ja muita sidosryhmiä, SuperJymy Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuosmanen taustoittaa.

Pesäpallo kiinnostaa ihmisiä Helsingissä ja tapahtuma onkin saanut vuosien varrella paljon positiivista palautetta. Sotkamon Jymyn Helsingissä pelatuissa otteluissa on nähty huima määrä pesiskärpäsen purasseita junioreita.

– Me halutaan toteuttaa hieno ottelutapahtuma, jossa paikalla nähdään paljon lapsia, nuoria ja perheitä. Samalla haluamme näyttää sitä yhteisöllisyyttä, mitä pesäpalloperhe on parhaimmillaan.

Telia 5G Areena lehtereillä oli keväällä 2017 kosolti pesäpallokansaa. 

Tänä vuonna Telia 5G Areenalla Jymyä vastaan asettuu lähinpänä Helsinkiä operoiva Superpesis-seura Hyvinkään Tahko.

– Vaikka kyseessä on meidän kotiottelu, niin paikan päällä nähdään varmasti erittäin paljon Etelä-Suomen ylpeyden, Hyvinkään Tahkon kannattajia.

– Toukokuussa Helsingissä nähdään varmasti unohtumaton ottelutapahtuma, Kuosmanen jatkaa.

Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi pelipaita päällä!

Kaikki alle 18-vuotiaat pelipaitaan sonnustautuneet (lajilla ja joukkueella ei väliä) pääsevät Telia 5G Areenalla pelattavaan otteluun ilmaiseksi. SuperJymy Oy haluaa tarjota nuorille mahdollisuuden tulla aistimaan kansallislajin hehkua ja huippupesäpalloa pääkaupunkiseudulla.

Pelipaita esiin ja stadikalle!

Pelipaidat luo väriä katsomoon! 

Varaa lippusi nyt täältä!

Kuvat: Antti Haapasalo