Ilari Koskimies toimii OP Kevytyrittäjänä myynnin moniottelijana!

Kaupallinen yhteistyö OP Kevytyrittäjä -palvelun kanssa. OP Kevytyrittäjä -palvelun tarjoaa Pivo Wallet Oy, joka on osa OP Ryhmää.

Superjymy Oy:n myyntijohtajanakin toimiva Ilari Koskimies toimii myynnin moniottelijana. Sotkamon Jymyn yhteistyökumppanuuksia yrityskentällä myyvä Koskimies tekee myyntityötä myös Jymyn kumppaniyrityksille. Myyntityön vastapainona tarmokkaasta äänenpainostaan tunnettu Koskimies toimii myös ajoittain mainosäänenä erilaisissa mainosprojekteissa. Kaiken tämän työn hän laskuttaa OP Kevytyrittäjä -palvelun kautta.

Koskimies on hiljattain siirtynyt täysipainoiseksi kevytyrittäjäksi.

– OP Kevytyrittäjä -palvelu mahdollistaa myynti- ja muiden töiden tekemisen useammalle asiakkaalle. Yrittämiseen liittyvät asiat, kuten laskutus ja muut paperihommat hoituvat lähestulkoon itsestään. Tutustuin palveluun yhteistyökumppanuuden kautta ja hyvien kokemusten myötä hyppy kevytyrittäjyyteen oli hyvin matala, Koskimies niputtaa.

Ennen kaikkea OP Kevytyrittäjänä toimiminen on mahdollistanut monimuotoisemman myyntityön ja työskentelyn useammalle eri taholle. Yhteistyökumppanimyynti Sotkamon Jymyssä painottuu pääasiassa (joskin kyllä pitkään) talveen, mutta muille sektoreilla myyntityötä voi jatkaa painokkaammin sitten muina vuodenaikoina.

– Kyllähän se hieman suunnittelua vaatii, mutta se taas antaa vapauden suunnitella työajat ja -kuviot oman kalenterin mukaan. Kesällä voi sitten keskittyä enimmäkseen muihin töihin, ja tietysti nautiskella pesiksestä, Koskimies summaa.

Ilari lahjoittamassa JymyHyvä-hyväntekeväisyysottelun shekkiä kesällä 2023.

Pitkään työntekijänä erilaisissa työtehtävissä ja organisaatioissa toimineelle Koskimiehelle kevytyrittäjyys on ollut luonteva tapa ponnistaa yrittäjyyteen ilman suurempia huolia. OP Kevytyrittäjä -palvelun toiminimiyrittäjyys on avannut kokeneemmallekin tekijälle uudenlaisen pelikentän työelämässä.

– OP Kevytyrittäjänä toimiminen on ollut hyvin matalan kynnyksen ponnistus yrittäjyyttä kohti. Olen saanut ikään kuin harjoitella yrittäjänä työskentelyä ilman sellaista hallinnollista stressiä.

Kuten kommentista on osin pääteltävissä, on Koskimiehellä aikomus tulevaisuudessa siirtyä toiminimiyrittäjästä osakeyhtiöyrittäjäksi.

– Tämä antaa hyvät lähtökohdat yrittäjyyteen ja lisää tietyllä tavalla huolettomasti ymmärrystä taustalla tapahtuvista asioista. Oman yrityksen, ideoinnin ja yrittäjäprofiilin rakentamisen ajalle OP Kevytyrittäjyys on erinomainen ”välivaihe”, Koskimies suunnittelee.

Myyntimiehen mestaruusjuhlat käynnistyivät syksyllä 2020.

Koskimies on ollut tyytyväinen OP Kevytyrittäjä -palveluun. Erityisesti se, että yrittäjämuotoisen työn lisäksi kuukausitasolla keskeisiä toimenpiteitä olevan laskuttamisen lisäksi ei ole muita huolia, ja sekin toimii näppärästi.

– Kirjautuu järjestelmään, tekee laskun ja lähettää asiakkaalle. That´s it. Kaikki paperihommat ja muun muassa verotukseen liittyvät asiat hoituvat saman katon alla.

– Itse saa keskittyä työntekoon, ja toisaalta laskuttamisen kautta ansaintamallit on mahdollista rakentaa molempia puolia hyödyttäviksi, Koskimies jatkaa.

Voit tutustua OP Kevytyrittäjä -palveluun täällä!