Imatran reissu tuotti kolme pistettä

Imatran Pallo-Veikot— Sotkamon Jymy 0-2 (1-3, 2-6)

Ottelun tilastot

Sotkamon Jymy matkusti Imatran Ukonniemen pesäpallostadionille torstai-illaksi Pallo-Veikkojen vieraaksi. Imatralla oli allaan pari voittoa Haminaa sekä Kiteetä vastaan. Keli suosi peliä ja pesiksen ystäviä jälleen kerran. Jymy oli läpi ottelun niskan päällä, mistä osoituksena 3-tilanteet, jotka kirjattiin kainuulaisille 22-9.

Jymyn hankittua johtoaseman pelin taso ei pysynyt absoluuttisella huipputasolla, etenkään toisen jakson loppupuolella.

– Lähtökohtaisesti se ei missään nimessä ollut tarkoitus. Kirkkaammalla mielellä ja ajatuksella olisi varmaan ollut selkeämmät lukemat, Sotkamon Jymyn pelinjohtaja Jani Komulainen kommentoi.

– Tyytyväinen kuitenkin voittoon ja siihen, että saatiin rakennettua paljon tilannetta jokereille ja sitä myötä täydet pisteet mukaan, Komulainen jatkoi.


Lauri Rönkkö kohtasi entisen seuransa ja rokotti kotijoukkuetta kolmella löydyllä.

Toisen jakson avausvuoroparissa Toni Kohonen toi Topi Korhosen lyönnillä uran 500:n juoksun miesten Superpesiksessä. Reilu viikko sitten Kiteellä Kohonen rikkoi 800:n lyödyn rajapyykin ja sunnuntaisessa kotiottelussa Pattijokea vastaan lukkarilegenda nousi historian toisena pelaajana yli 1300:n tehopisteen pelimieheksi.

Matias Litmanen teki myös ennakkoluulottoman debyytin miesten Superpesikseen Imatralla jokeripaidassa.


Matias Litmasen debyytti oli positiivis-sävytteinen.

Jymyn parhaana palkittu Niilo Piiponniemi toi neljä juoksua.

– Sisäpelissä oikeastaan tehtiin tarvittavilla hetkillä kaikki tarpeellinen ja ulkona pidettiin homma ihan hyvin kasassa.

Sotkamon Jymyn kausi jatkuu tulevana sunnuntaina vierasottelulla Oulun Lipon vieraana.

Lehdistötilaisuus katsottavissa alta.

Teksti ja kuvat: Olli Korhonen