Infopaketti Jymyn kotiotteluista Marjex Stadionilla

Pitkä odotus on päättynyt. Läpi talven muutostöiden ja kasvojenkohotuksen alla ollut Jymyn kotistadion Sapsojärven kupeessa on valmistunut pelikuntoon. Marjex Stadionin nimeä vastedes kantava Jymyn kotipesä saa pesiskasteensa huippuottelussa Vimpelin Vetoa vastaan.

Jymy vihkii uuden stadionin ja avaa kautensa kotiyleisön edessä todellisella herkkupalalla, kun lämpöisiä tunteita kainuulaisessa pesiskansassa herättävä Vimpelin Veto saapuu Marjex Stadionille torstaina 2. kesäkuuta. Ottelu on Ruudun päälähetys ja alkaa klo 18 paikallista aikaa.

Kuten artikkelikuvastakin nähdään: uusi, upea stadion seisoo jykevänä kuvankauniissa maisemassa Sotkamon Hiukassa. Samalla stadion on tuonut uudistuksia ottelutapahtuman ympärille. Kannattajien ja katsojien näkökulmasta merkittävin muutos koskee lipunmyyntiä ja istumapaikkoja. Katsomosta löytyy 1507 kuppituolipaikkaa, joiden myynti linkittyy pitkälti Jymyn omaan verkkokauppaan. Näihin kuppituoleilla varattuihin A- ja B-katsomo-osiin myydään portilla ainoastaan yksittäisiä lippuja. Toisin sanoen: hanki lippusi ennakkoon osoitteesta www.jymykauppa.fi ja näin varmistat haluamasi istumapaikan katsomosta ennen ottelutapahtumaan saapumista. Portilta myydään edelleen lippuja numeroimattomaan C-katsomoon. Yhteistyökumppanimme LähiTapiola Kainuu-Koillismaa tarjoaa kaikille alle 12-vuotiaille ilmaisen sisäänpääsyn C-katsomoon.

Saapuminen ottelutapahtumaan tapahtuu pääportin kautta, jonka jälkeen katsoja löytää katsomo-opasteet stadionin sisäänkäynneiltä. Vanha Hiukan uimarannan puoleinen portti ei ole enää käytössä. Stadionin kioskipalvelut ja Jymyn fanituotemyynti on keskitetty katsomon takaosaan. Katsomon puolella kolmospesän vieressä sijaitseva Eversti palvelee läpi ottelun. 63-klubi puolestaan palvelee A- ja B-katsomoissa istuvia ihmisiä myös ottelun tiimellyksessä. Oletko kiinnostunut VIP-palveluista ja aitioista, tutustu tarjontaamme sivun yläreunan VIP-pudotusvalikosta.

Stadionin WC-tilat sijaitsevat uuden pukukoppirakennuksen päädyssä. VIP-teltta sijaitsee tutulla paikallaan kolmospuolella stadionin ja Hiukan uimarannan välissä.

Mittaamme ottelutapahtuman hiilijalanjälkeä!

Mittaamme yhteistyökumppani Lumme Energian kanssa avausottelun tiimellyksessä myös Jymyn kotiotteluiden jättämää hiilijalanjälkeä. Kyselemme ja kartoitamme yleisöltä pääportin kupeessa, millä tavalla he ovat saapuneet stadionille!