Inga Ärnforsista SuperJymyn markkinointipäällikkö

SuperJymyn uudeksi markkinointipäälliköksi on nimetty Yhteiskuntatieteiden maisteri Inga Ärnfors. Hän on aikaisemmin toiminut erilaisissa johto-, myynti- ja markkinointitehtävissä mm. Porin Pesäkarhujen ja Satakunnan Pesäpallon toiminnanjohtajana.

Kansainvälistä kokemusta Ärnfors on kerryttänyt asumalla Irlannissa ja opiskelemalla Bachelor of Arts -opintoja University College Dublinissa pääaineena sosiologia ja informaatiotiede.

Ärnfors tulee samalla työskentelemään myös markkinointitoimisto Pohjolan Myllyn leivissä.

– SuperJymyyn siirtyminen on minulle henkilökohtaisesti suuri haaste josta olen äärimmäisen innostunut. En keksi parempaa paikkaa kehittää itseäni ammatillisesti ja olenkin valmis oppimaan uutta ja soveltamaan vanhaa sopivassa suhteessa jotta SuperJymystä saadaan vielä entistäkin valovoimaisempi tähti Kainuun taivaalle, Ärnfors sanoo.

– Ammattitaitoinen työyhteisö ja erinomaiset sidosryhmät luovat pohjan hienolle tulevaisuudelle. Olen otettu saadessani olla osa tätä tarinaa, hän jatkaa.

Nykyinen markkinointipäällikkö Jimi Heikkinen siirtyy Sisällöntuotanto- ja markkinointitoimisto Tanssivien Susien Toimitusjohtajaksi ja pääomistajaksi.

– Tulemme jatkamaan erittäin tiivistä yhteistyötä SuperJymyn kanssa niin markkinoinnin kuin myynninkin osalta.  Urheilumarkkinointi on todella kiehtovaa ja haluamme tehdä tulevaisuudessakin merkittävien suomalaisten urheilubrändien kanssa yhteistyötä, Heikkinen kertoo.

Lisätiedot:

Mikko Kuosmanen
0400 350821

Inga Ärnfors
040 7575522