Jere Heikkinen lainalle Haminaan – ”Tahtotila pelata korkealla tasolla ulkopeliä!”

Sotkamon Jymyn sopimuspelaaja Jere Heikkinen siirtyy lainasopimuksella miesten Ykköspesiksessä pelaavan Haminan Palloilijoiden riveihin. 

Viime kesänä superpesisdebyytin Jymyssä tehnyt Jere Heikkinen siirtyy lainasopimuksella Haminan Palloilijoihin. Ykköspesis on sarjatasona Heikkiselle tuttu, sillä viime kaudella Mese-lempinimeä totteleva Heikkinen pelasi samaa sarjaa Haapajärven Pesä-Kiiloissa.

Heikkinen on yksi neljästä varusmiespalvelusta tällä hetkellä suorittavasta Jymyn sopimuspelaajasta. Superpesisyleisölle Heikkinen on tullut tutuksi lyöjäjokerina, mutta juniorisarjoissa ja alemmilla sarjatasoilla Heikkinen tunnetaan myös erinomaisena ulkopelaajana. Heikkinen on ollut voittamassa neljää peräkkäistä Suomen mestaruutta Jymyn poikien superpesisjoukkueessa nimenomaan polttolinjassa, ja yhtenä pääkotiuttajista.

Loppuvuodesta 20 vuotta täyttävällä Heikkisellä ja Jymyllä on yhteinen sävel tulevaisuudesta.

– Jerellä on kova tahtotila pelata korkealla tasolla ulkopeliä Superpesiksessä, Superjymy Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuosmanen kommentoi ja viittaa, että myös seuran tavoitteena on nähdä Heikkinen tulevaisuudessa Jymyn pelaavassa ulkopelikoosteessa.

– Lainasopimus Ykköspesiksessä pelaavaan Haminaan palvelee parhaiten niin pelaajan kuin seurankin yhteistä tavoitetta saada Jerelle rutkasti sisä- ja ulkopelivastuuta, Kuosmanen summaa.

Jere Heikkinen fysiikkatesteissä Vuokatti Areenalla.

Heikkisellä on tällä haavaa vyöllään 11 ottelua Superpesiksessä ja 24 ottelua Ykköspesiksessä.