Jere Vikström palaa Jymyyn

Vuokralla Hyvinkään Tahkossa ollut Jymykasvatti Jere Vikström palaa Jymyn vahvuuteen välittömästi. Kesäkuun alussa Hyvinkäälle väliaikaisesti muuttanut Jere on jo käytettävissä Jymypaidassa huomenna Kankaanpään Mailaa vastaan. Vuokrasopimus oli mallia ”voimassa toistaiseksi” ja se on päätetty nyt purkaa. Vikströmille itselleen siirto jäi mieleen positiivisena asiana.

– Tahkosta sain tärkeää ulkopelivastuuta, mitä halusinkin. Täytyy antaa iso kiitos Hyvinkäälle sekä myös Jymylle, että tällainen oli mahdollista, kiittelee Jere.

Jere ennätti pelata kasvattajaseuraansa vastaan yhden ottelun Tahkon paidassa 3.7. Kajaanissa pelatussa ottelussa.

Hyvinkäällä Jere pelasi yhteensä 9 ottelua, joissa syntyi kunnioitettavat tehot: 17 tuotua juoksua ja 37 kärkilyöntiä. Ainutlaatuisessa tilanteessa Hyvinkäälle siirtynyt nuorimies muisteleekin lämmöllä Tahkossa edustettua aikaa ja on sitä mieltä, että siirto kannatti tosissaan tehdä.

– Kyllä tämä koko kuukausi oli mahtava. Etenkin se ensimmäinen Kiri-peli säilyy muistoissa aina vahvasti, Vuokatista kotoisin oleva Jere tuumii.

Jymyn pelinjohtaja Mikko Kuosmanen näkee Vikströmin tärkeänä palana Jymyn paletissa.

– Jere mahdollistaa monipuolisen peluuttamisen jokerina ja vaikka pääpaino on etenemisessä, on ykköstilanteen purku myös onnistunut mainiosti, jonka pelit Hyvinkäällä osoittavat, Kuosmanen mallailee.

Huomenna Jymyn vieraaksi saapuu Hiukan pesäpallostadionille Kankaanpään Maila. Ottelu alkaa klo 18. Tervetuloa kannustamaan!

-AH