Jere Vikström vuokralle Tahkoon

Jere Vikström siirtyy vuokralle Hyvinkään Tahkon paitaan toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Etenemisen lisäksi Jeren rooli ulkona löytyy takakentältä kopparin paikalta ja nimenomaan ulkopelistä hän lähtee hakemaan Hyvinkäälle kokemusta. Jere itse kommentoi siirtoa tyynen rauhalliseen tapaansa.

– Hyvinkäältä ottivat ensin yhteyttä. Ei sitä siirtoa niin kauan tarvinnut miettiä. Tuli mahdollisuus mennä käymään muualla vuokralla niin käännetään nyt tämä kortti, Jere toteaa.

Myös Jymyn pelinjohtaja Mikko Kuosmanen näki Pattijokea vastaan pelatun pelin jälkeen siirron tilanteena, joka hyödyttää kaikkia.

– Mennään ajan kanssa. Meillä on mahdollisuus ottaa hänet takaisin, mutta pitää miettiä sitä, että pelaajat kehittyvät ja pääsevät pelaamaan joskus isossa roolissa täällä, niin tämä on hyvä juttu kaikkien kannalta, kommentoi Kuosmanen siirtoa.

Jerellä on mahdollisuus pelata erikoissäännön turvin Hyvinkäällä runkosarjan loppuun asti. Jatkoa tarkastellaan Hyvinkään ja Sotkamon loukkaantumis- ja kokoonpanotilanteita silmällä pitäen. 18-vuotias Jere on tällä kaudella pelannut myös Sotkamon Jymyn kakkosjoukkueessa ykköspesistä ja tämän lisäksi Sotkamon A-pojissa superpesistä.

– Toivottavasti tässä pääsee jokusen vieraspelin A-pojissa pelaamaan ja sitten loppukaudesta ratkaisupeleihin. Eiköhän ne pojat pärjää ilman minuakin, Jere virnistää.

-AH