Jymy aloittaa yhteisharjoitukset viikonloppuna – Niko Tuikka ja Samuel Huotari liittyvät ryhmään

Sotkamon Jymyn superpesismiehistö kokoontuu ensimmäistä kertaa yhteen tulevana viikonloppuna Vuokatissa. Tänä vuonna kaksikymmentä vuotta mittariin saanut Niko Tuikka sekä vielä C-juniori-ikäinen Samuel Huotari liittyvät Jymyn harjoitusryhmään.

Kuudentoista pelaajan harjoitusryhmä aloittaa viikonloppuna yhteisen matkansa kohti pesäpallokautta 2023. Viikonlopun agendana on lähtötasotestit: joukkue hikoilee ja mittaa tämänhetkistä kuntoaan punttisalilla, 30 metrillä, matto- ja pyörätesteissä sekä liikkuvuuden osalta. Lajitesteissä tutkataan niin lyönti- kuin heittonopeudetkin.

Viikonlopun yhteydessä joukkue heittäytyy myös hauskanpitoon Vuokatin SuperParkissa, kun koko joukkue on fanien tavattavissa lauantaina 1. lokakuuta klo 13-16. Tervetuloa leikkimään ja temppuilemaan Vuokatin SuperParkkiin jymyläisten kanssa! Lisätietoja löydät Jymyn Facebook-sivulta!

Puijon Pesiksessä viime vuodet isossa sisä- ja ulkopeliroolissa pelannut Niko Tuikka (s. -02) on tehnyt Jymyn kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Etukentällä koluava ja vasemmalta pallolle kyytiä antava Kajaanin Pallokerhon kasvatti on pelannut menestykkäästi koko Jymyn junioripolun.

Niko Tuikka debytoi Superpesiksessä kesällä 2020.

Tuikan ohella vasurilta lyövä Jymy-kasvatti Samuel Huotari (s. -07) liittyy superpesisjoukkueen harjoitusryhmään. Vielä ensi kesänäkin C-ikäinen Huotari pääsee ammentamaan oppia vanhemmilta pelaajilta ja jatkamaan hyvää kehitystään monipuolisena sisä- ja ulkopelaajana.

Samuel Huotari Tipasojan kentän juhlaottelussa kesällä 2022.